HomeD'ale lui FiastruRuminații spectaculoase pentru starea de alertă

Ruminații spectaculoase pentru starea de alertă

Gata, 30 de zile am intrat la almost cotets, deci o să fie fortsah, poate că și cotets all the way, la fel ca în primăvară. Data trecută în lockdown lumea a mai avut cât de cât bani să mai facă una-alta, să mai cheltuie pe câte ceva. Acuma dacă ie să vină cotetsus maximus ie taman bn că oricum bate vântu, cel putsin la noi în bulă unde totsi ne dăm freelanceri fortsah și dacă nu cumva faci parte din ăia 10%-20% care o ard sanchi freelanceri dar stau pe cash bombă făcutsi de părintsi în anii `90 și ceva din 2000, noi restu am cam intrat la belea csz.

Efectiv 0 lei aud din tuate părțile. Sau, mă rog, din multe.

Stăm frumos în case, așteptăm iarna, vine crăciunu, puate primim și noi o păturah, asta dak nu cumva înghetsăm p marginea patului cu o bucată de pîinică în mânutse, ca într-o exxxxpo foto dspr greutătsile comunismului de la Sala Dalles din 92 la care a fost și Coposu care erea în palton. Ca în Balanța, frt.

Ce ie bn dacă rămânem închiși în căsutse ie că se dă drumu din nou la tseava cu ruminatsii p internet. Cum erea ăla data trecută că gen ar trebui să mâncăm totsi halva. Deci când lumea cumpăra orez și alea, conserve ca să nu muară de fuame, a făcut unu un calcul caloric și a zis simplu, frt nu mai cumpăratsi alimente inutile, sărace în calorii și scumpe. Cumpărați, frt, halva! Gen aia ie, tre să mâncăm totsi halva și o să fie ok. P mn nu mă deranjează, I kinda likkke halva. Oricum, noi nu am greșit atunci când am cumpărat lăzi cu conserve de ciorbă de burtă și tot felul de provizii, doar că ele nu erau pentru atunci și nu pentru toată lumea. Erau pentru acum și pentru noi ăștia din bula de freelanceri ca să nu murim de foame și să trecem iarna ca în Călăuza.

Or să apară și acuma idei ft bune, să le așteptăm cu drag. Sa apucat unii să numere mortsii de la cutremuru din 77 vs mortsii de COVID, o comparatsie super validă nuj cum nu neam gândit la asta. Chiar stă în picioare, sper să nu vină vreun cutremur acuma în timpul stării de alertă și a epidemiei de COVID pentru că atunci, spuneți voi,

CE CALCUL MAI FACEM? CE MAI RĂMÂNE DE CALCULAT, ATUNCI?

O altă problemă grea actual este identificarea și harta școlilor din București. În ultimu timp mă uit după școli ca după un mare pericol, e drept că nu am văzut altfel școlile vreodată și nu știam prea bine unde sunt nici când eram elev, dar acuma o neatenție poa să te coste mare meeting cu gaborii, că ai trecut pe lângă școală și nu aveai mască. Păi eo am mască, dar dacă nu știu că ie școală în apropiere, efectiv ce vină am?! Am, deci asta ie, trebe să fim fuarte atenți la școli, aveți mare grijă. Vedeți un grupulets de dăștia de 7 ani cu ghiozdane, bam, pui masca direct. Deci instinct, nu stai, că te trezești cu cumetrii în spate:

Bună ziua!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.