HomeD'ale lui FiastruAcum că iar se închide tot, putem să ieșim afară cu poliția

Acum că iar se închide tot, putem să ieșim afară cu poliția

După mare fericire cu Noaptea Albă a Galeriilor, cu mici discuții prin private, ca să zic așa, bârfe și invidii artistice, dar overall lumea bucuroasă că ia uite artă, bam acuma vine mare comedown că se închide tot. Asta ie, de bine ce ne loase și pe noi pastila, uite c s-a ars și am intrat la depresie, multă lume supărată că gata restaurante, teatre, cinematografe și urmează și baruri și dastea.

Viața mea nu s-a schimbat, aș fi mai fericit dacă s-ar închide locurile de joacă din toate parcurile, unde nu mai suport să merg cu copii, deci efectiv visez cupe de buldozere cum îndoaie balustrade de tobogane, leagăne cu cauciucuri și ce mai e pe acolo, sau o apocalipsă a locurilor de joacă ca în Terminator 2, să vină, așa, o flacără forță și să le ia pe toate, da să nu muară nimeni.

Este și unii voioși care lasă domne că stăm la terase, mă rog să stea ei, nam mai stat la terasă toamna și iarna de când eram în liceu la Zoia la Centrală și era cârciuma Ioana Marinela, Marinela îi ziceam noi și stăteam acolo în frig din clasa a noua și beam Gambrinus cu un moș care zicea că el până la 20 de ani se futuse cu 1800 de femei virgine trecute pe caiet printre care și

LAURA STOICA

care era și nepoata lui, zicea el, și tot o ținea cu Laura în sus și Laura așa, era obsedat sau ceva că noi nu-i dădeam apă la moară pentru că la 15 ani în Bucureștiul anilor 90 când toți eram în foame după occident, fix de povești cu Laura Stoica ne interesa pe noi, îți dai seama, și râdeam așa de el, deși nu era funny, râdeam așa cum râdeam când citeam ziarul România Mare, amuzant, dar, de fapt, nu. Până într-o zi când Laura Stoica a murit și de atunci ăsta n-a mai zis nimic la Marilena, stătea doar și bea. În picioare.

Deci, practic, se va închide tot, cu excepția acestor terase. Ce ne rămâne de făcut, atunci, în aceste condiții vitrege când vrem să ieșim afară?

Aș propune

DISTRACȚIE CU GABORII.

Acuma iar s-a moblilizat poliția, mari acțiuni, să iasă în civil ca să ardă lumea care n-are măști. Deci fix o lom de la capăt ca în primăvară, când a ploat cu amenzi.

Mă gândesc că cel mai bine ie să nu ne enervăm, să fim cooperanți, să răspundem la întrebările lor cu încredere, că oricum amenzile nu le plătim. Pot ieși discuții plăcute cu domnii polițiști, am învățat asta în ani, că ce, oricum nici ei n-are chef să stea de vorbă cu noi și așa că dacă tot ne nimerim împreună la un control frumos și poate chiar și o amendă, măcar să fie o discuție plăcută.

Și oricum, dacă tot n-ai ce face afară și cu cine să stai, mai bine stai cu poliția, afli chestii amuzante, că lor le place să povestească. Important e să nu bagi aroganță și să nu începi să te cerți că n-are rost, ie păcat de tine. Zici și u ”da, da, da, da, așa ie” și gata.

Acuma când a fost lockdown în primăvară ma loat de 5 sau 6 ori, nu mai știu, mostly prin Berceni când eream mai mulți. Unii că ei au o acțiune, că să merg cu ei să facem poze, nu mergem, că facem altceva, dar ce acțiune, unde, d’astea.

Pe mulți dintre prietenii mei îi știe poliția și le-a dat amenzi, lu` unu` că de ce a traversat strada pe nuj unde, lu` altu` că de ce a ieșit noaptea cu mașina, cu declarații, cu ce era atunci. Vremuri frumoase, mă bucur că revin!

Acuma e asta cu școala, că să ai mască la 50 de metri de școală, deci ieri eream terorizat, frt, mă uitam numai după școli, mă uitam după școli ca după poliție, mă gândeam frt să nu trec pe lângă vreo școală și să nu știu că-i școală și n-am mască și vine ăștia, sare dintr-o mașină:

AMENDĂ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.