HomeInterviu din burghiuAm vorbit cu anarhista care a scris KILL THE RICH pe vitrina...

Am vorbit cu anarhista care a scris KILL THE RICH pe vitrina Armani

Folosindu-ne de contactele noastre vaste în lumea interlopă a graffiti-ului, am reușit să dăm de anarhista care a făcut bulicicele să spumege cu o poză în care apare lângă un text scris cu spray de graffiti roz pe vitrina unui fost magazin Armani din București: KILL THE RICH. Menționăm că e fost magazin pentru că totul are o logică, o să aflați chiar de la protagonistă, pe care nu o putem deconspira din motive evidente și o vom numi ARMANI KILLER. Ne-a povestit pe mess despre vandalismele din alte orașe pe care le are la activ, cum s-a întâmplat marea crimă și am aflat ce preț are hanoracul Security pe care-l purta în poză și despre care au curs comentarii gârlă în postarea virală a celor de la Radical Graffiti. În caz că nu ați citit deja, noi am intrat în pielea avocatului din Lincoln și am răspuns aici principalelor critici împotriva gestului Armani Killer.  

Redacția Trepanatsii: Vrei să discutăm despre vitrina vieții?

Armani Killer: Sure.

R.T: Locuiești în București? Sau te-a trimis Antifa special?

A.K: M-am mutat pentru facultate. Acum m-am întors acasă că mă usucă pe interior atmosfera de acolo.

R.T: Ce facultate?

A.K: Scenografie. Îmi place să fac scene.

R.T: Se vede. Erați un grup sau cum a decurs? Ați plănuit sau așteptați whonperul dublu la Kurger Bing?

A.K: Am ieșit cu un prieten să bem ceva și ne-am întâlnit cu doi băieți care fac graffiti. Btw, pe celălalt geam e un throwie dat de unul dintre ei, mare cât casa, pare să nu deranjeze pe nimeni. Nu plănuiesc genul ăsta de chestii. Le-am cerut sprayul să dau și eu ceva. Am văzut armani, strada era goală. Putea să fie orice magazin. Dar rar găsești un geam pe care să poți da (pentru că da, e o regulă să nu desenezi pe geamuri pe care o să le șteargă cineva). Uite, era scris și asta.

No description available.
Alt mesaj politic la care sa te crestezi.

A.K: Între timp prietenul ăsta cu care eram mi-a făcut poze. După am mers la universitate și am și uitat de alea de pe burger king. Avem în [oraș cenzurat] un grup chat de radicali stângiști și le-am trimis acolo niște poze din seara aia. Și cu ăștia de la radical graffiti (n.r, cei care au publicat pozele pe facebook) am mai tot vorbit, ne mai trimitem articole.

R.T: Pe unde ai mai dat?

A.K: Mai multe orașe, uite unul mai puțin politic din Sibiu care a apărut și prin presa locală. Zice că-s minoră și că m-au prins.

„Vandalul Nesimțit” a fost surprins de camerele de supraveghere. Poliția caută suspectul

R.T: Și nu e așa?

A.K: Nici nu le merg camerele, ar fi văzut că mai era cineva cu mine.

R.T: Te-a alergat vreodata poliția? Sau ai fost prinsă?

A.K: O dată m-au prins fix când plecam. Eram cu prietenul meu. Și el nu avea treabă, doar îmi ținea un spray în geantă. Ne-au chemat la mașină, făcut poze la mâini și la spray. Au scris un proces verbal în care ziceau că el a scris. El nu a semnat. Și aia a fost, nu cred că a plătit amenda, nu mai suntem împreună. Cică a apărut și aia la tv, cu poza cu peretele și el lângă, blurat. Asta a fost acum vreo trei ani. Erau fraieri rău, au sunat niște colegi să îi întrebe dacă ne pot da amendă pentru proprietate privată sau trebuiau locatarii să facă plângere.

R.T: Hai să revenim la poză. Zicea lumea în comentarii că porți în poză hanorac Security la 500 de euro. Așa e?

A.K: E un fruit of the loom luat la 5 lei din sh. Nici nu e al meu.

No description available.
Armani Killer ne-a trimis poza asta care dovedeste ca nu a costat 500 euro hanoracul.

A.K: Și ăia nu sunt vanși. Puma sunt. Mi-am luat chiar două perechi că erau reduse.

Vansii care de fapt nu sunt vansi.

R.T: Deci nu ai averi?

A.K: Fumez penale din scrumieră măcar o dată pe lună. Deh, l-am luat pe mine tocmai că am zis haha ce glumitz că scrie și Security. Mie asta mi se pare fascinant. Că dacă nu era și poza cu mine, nu cred că era așa scandal.

R.T: E o poza care poate fi transformată ușor în stereotip.

A.K: Da, mai demult dădeam tag cu fake cliché.

R.T: Deci nu știai că există brandul ăsta scump pe nume Security.

A.K: Absolut nicio idee.

R.T: Acum ai în jur de 20 de ani. Când te-ai apucat?

A.K: Nu pot zice că m-am apucat pentru că nu e o activitate în care să investesc timp sau energie. Când eram mai mică stăteam cu skaterii. Și așa am ajuns să mai dau un tag, mai fac un desen. Dar așa, spontan.

R.T: Te identifici ca anarhistă, am zis bine în titlu?

A.K: Da. “Against any authority except my mother”.

R.T: Ai primit mult hate, în special pentru substratul politic din text. Dar și clasicele “vandalism”, “ipocrizie”, sau “sunt moduri constructive în care să-ți expune mesajele”. Ai ceva de spus criticilor?

A.K: Să citească și altceva decât etichete.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.