Homede prin lume adunateAu apărut povești erotice cu nava care a blocat Canalul Suez și...

Au apărut povești erotice cu nava care a blocat Canalul Suez și deja rup internetul în două

29 March 2021, Egypt, Fayed: The “Ever Given” container ship operated by the Evergreen Marine Corporation, sails through the Suez Canal, after it was fully freed and floated. Egypt’s Suez Canal Authority announced that the stranded massive container ship that has blocked the Suez Canal for nearly a week, has been fully dislodged and successfully floating in the canal. Photo: Sayed Hassan/dpa (Photo by Sayed Hassan/picture alliance via Getty Images)

A trecut mai bine de o săptămână de când Canalul Suez a fost deblocat, însă oamenii din întreaga lume au rămas marcați de acest eveniment. Drept dovadă, internetul a fost invadat de sute de fan fiction-uri tematice, inclusiv povești erotice, în care protagoniștii sunt puternicul container Ever Given și celebrul Canal Suez.

Pe 23 martie 2021, Ever Given, o navă container japoneză lungă de 400 de metri, a reușit să blocheze cea mai aglomerată rută comercială din lume timp de șase zile. Nefericitul eveniment a condus la o criză de hârtie igienică, pierderi de 400 milioane de dolari pe oră în mărfuri (inclusiv un transport masiv de jucării sexuale), dar a generat și o mulțime de meme și chiar propria linie de vânzări. Tocmai când speram că obsesia internetului pentru Ever Given a luat sfârșit, aflăm că a apărut un nou gen de literatură erotică.

Dintre cele 127 de opere literare, merită menționate titluri precum „Troubling the Suez”, „Inside you for days”, „C-anal of pleasure” sau “Ever Taken”. Noul gen de literatură erotică a devenit popular pe platforma de fanfiction Archive Of Our Own (AO3), sub tag-ul “Suez Canal (Anthropomorphic)”.

Majoritatea metaforelor folosite descriu Canalul Suez ca fiind singuratic și „tânjind după un amant” până când Ever Given cu „o proră proeminentă” se înfige între zidurile sale cu promisiunea de a „oferi contactul de care canalul a fost privat zeci de ani”.

În timp ce unii scriu versiunea de Titanic modern, alți autori preferă satira anticapitalistă, în care Canalul Suez planifică să se răzbune pe întreaga umanitate cu ajutorul lui Ever Given, o navă loială căpitanului și echipajului.

Aceste opere literare moderne intră la categoria „crack fiction”, adică fanfiction creat în mod intenționat absurd pentru a stârni râsul. Cu toate acestea, anumite povești se pot dovedi o lectură plăcută și relaxantă. De exemplu, o poveste intitulată „XXX-TRA WIDE CARGO STUFFS MAJOR SHIPPING LANE — DELIVERS HUGE PAYLOAD!!” prezintă o perioadă tensionată în relația protagoniștilor, care se învinuiesc reciproc din cauza sistemului de navigație sau a pereților prea înguști.

Povestea scrisă de GalWednesday a avut peste 10.000 de accesări pe site-ul archiveofourown.org.

„Cred că ideea mi-a venit în timp ce mă uitam pe net la meme-uri despre prora proeminentă a lui Ever Given și la modul în care s-a înfipt în canal”, a spus autorul poveștii erotice.

„Răspunsul a fost mult mai puternic decât mă așteptam, ceea ce cred că demonstrează nevoia noastră colectivă de a găsi o modalitate de eliberare a stresului, nu are neapărat o legătură cu ficțiunea în sine”, a spus GalWednesday, menționând că feedback-ul oamenilor a alternat între „Amuzant, mulțumesc!” și „JFLDJSLFJDS URĂSC CHESTIA ASTA”.

Așadar, dacă aveai dubii că oamenii își pierd complet mințile, imaginația sau apetitul sexual din cauza pandemiei, iată că povestea de amor dintre Canalul Suez și Ever Given dau noi speranțe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.