Homede prin lume adunateStatui cu Donald Trump în postura lui Buddha se vând ca pâinea...

Statui cu Donald Trump în postura lui Buddha se vând ca pâinea caldă pe taobao

Un antreprenor chinez a sculptat o statuie a fostului președinte american Donald Trump într-o postură meditativă ce amintește de Buddha, cu mâinile împreunate, menținând o aură calmă. Statuia a avut un succes răsunător pe site-urile chinezești, ajungând la un preț de 500 euro.

După ce Donald Trump a predat frâiele conducerii lui Joe Biden, un artist chinez a decis că fostul președinte al SUA merită să fie imortalizat într-o postură ce simbolizează beneficiile meditației transcendentale. Statuia este disponibilă pe site-ul chinez de comerț electronic Taobao.

Statuia de dimensiuni mari, respectiv 4,6 metri, este disponibilă la prețul de 3.999 yuani (512 euro), în timp ce statuia de 1,6 metri poate fi achiziționată la prețul de 999 yuani (128 euro).

Antreprenorul chinez spune că ideea de a crea această statuie are la bază sloganul iconic al lui Trump – „Make America Great Again”. Potrivit publicației Global Times, bărbatul intenționează să transmită și să încorporeze această idee în produsele chinezești pe care le oferă: „Make your company great again” este mesajul pe care îl promovează.

Firma de mobilă condusă de antreprenorul chinez a creat 100 de statui cu Buddha-Trump, iar majoritatea s-au vândut deja.

Meditate, be at peace: Trump Buddha statue designer tells former president

„Trump poate fi considerat reprezentantul unei ere, chiar simbolul egoismului dus la extrem. Deși această eră s-a încheiat, vreau ca statuia să-mi reamintească: „Nu fi prea Trump”, a spus un cumpărător pentru Global Times.

Relația diplomatică dintre SUA și China a fost extrem de fragilă în timpul regimului Trump. În 2020, China a solicitat reluarea relațiilor cu SUA sub noua administrație a președintelui Joe Biden pentru a reconstrui încrederea reciprocă și pentru a pune capăt tensiunilor și ostilităților dintre cele două puteri mondiale.

Cei patru ani ai mandatului prezidențial Donald Trump pot fi considerați cea mai tensionată perioadă a relațiilor diplomatice dintre SUA și China. Partidul Comunist din China, condus de președintele Xi Jinping, a încercat din răsputeri să mențină tratatele de pace cu imprevizibilul lider american.

Prioritatea maximă este ca ambele state să colaboreze pentru a elimina problemele și obstacolele, astfel încât să putem realiza o tranziție lină în relațiile dintre China și SUA”, a declarat Ministrul chinez de Externe Wang Yi în timpul unei întâlniri video cu liderii din Consiliul de Afaceri din SUA și China.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.