HomeRelatii TrepanateCinci idei ghidușe pentru un date de stângulitsa

Cinci idei ghidușe pentru un date de stângulitsa

Ce vă faceți când ați văzut deja toate filmele și serialele vag progresiste de pe Netflix (la unele la care ați aplicat deja conceptul de mental stretch ideologic) și Means.tv l-ați epuizat într-un binging de un weekend? 

Pentru cuplul stângulitsa, fie el queer sau cis-heteronormativ (tolerăm), v-am pregătit următoarele idei trepanate care vă vor face să ziceți ”Hai să-i mâncăm pe bogați baby, ador max!”:

Un apus romantic cu trenuri

Se știe că stângulitsa are o relație apropiată cu tot ce ține de infrastructura feroviară, așa că o întâlnire la apus în gara voastră preferată e a MUST DO. Puncte bonus, dacă dați de un mecanic de treabă care sa activeze FLUIEROASA. După date-ul ăsta, o să vă doriți o infrastructură feroviară mai puternică care să faciliteze acest mijloc de transport prietenos pentru mediu.

Protest black bloc

Lupta împotriva fascismului stă la baza stângulitsei, așa că ce mod mai bun de a vă petrecere un date, decât la o manifestație black bloc? Luați-vă cele mai negre haine de la Free Shop, steagul ANTIFA plătit de Soroș și jucați leapșa cu forțele de represiune alte statului în timp ce vă jurați dragostea eternă printre gaze lacrimogene. 

Grădinărit radical în comuna queer autonomă

Ursula K. Le Guin spunea că ”Nu poți cumpăra revoluția. Nu poți face revoluția. Poți doar să fii revoluția. E în sufletul tău sau nu e nicăieri.” Ce mod mai bun de a combina utilul cu plăcutul decât să puneți în practică politicile prefigurative la un date într-o comună autonomă queer? Yum, kombucha. 

Ședință cu toată gruparea

Ok, mergem la proteste, facem acțiuni directe, dar organizarea trebuie să înceapă de undeva. Luați-vă de mână, aprovizionati-vă cu cafelutse și haideți la plenară. Nu uitați, jazz hands în sus înseamna DA, jazz hands in jos, înseamnă NU. Ședințele sunt de-asemenea un mod bun de a scoate la suprafață conflicte reprimate. 

Bârfulitsă politik

Ce vă poate uni mai mult decât bârfutlisa pe subiectele arzătoare ale momentului? Luați-vă o cuba libre sau o bere de casă și băgați tare până dimineață. Posibil să apară tensiuni pe mici diferențe ideologice, dar suntem siguri că le veți rezolva.

Sperăm ca aceste sfaturi să vă dea idei noi și revirgorante de a petrece timpul cu persoana mult iubită. Nu uitați să vă comunicați nevoile, să vorbiți deschis despre sentimentele voastre și spor la iubirică <3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.