HomeRelatii TrepanateMesajul emoționant al lui Tibi pentru aleasa lui: "Mi-ar plăcea într-o zi...

Mesajul emoționant al lui Tibi pentru aleasa lui: “Mi-ar plăcea într-o zi să…”

Mi-ar plăcea într-o zi să ne întâlnim la o cafea origins în față la origo pe trotinete și cu o îmbrățișare, de la distanță și cu măști dacă se poate ca să contribuim la efortul de combatere a pandemiei, să trăiesc cu tine un moment atât de puternic că mi-aș dori să-l postez pe instagram să crape de ciudă toate contactele mele de pe tinder.

Mi-ar face mare plăcere să te întâlnesc pentru o zi acolo unde trăiesc visele, pe terasă la control cu toata lumea relevantă din bulicică, să se uite la noi dintr-un colț Maurice și să dea din cap aprobator la ținutele noastre în timp ce soarbe dintr-un roze și să ne zică „bravo ai stil fetiță” și la final să plătești tu consumația noastră pentru că sunt feminist.

Mi-ar plăcea într-o zi să te privesc în ochi și să te întreb cu cine ai votat și ce reproșuri ai pentru clasa politică actuală, apoi să dezbatem la nesfârșit goi pe o podea în timp ce ascultăm romanțe vechi pe vinil cum putem face ca orașul nostru să fie mai frumos pentru ca tinerii ca noi să poată crește armonios.

Aș prețui etern momentul în care ți s-ar întredeschide ușor buzele de încântare și excitare când auzi asta, și realizezi, în timp ce îmi aprind un glo, că sunt cel pe care îl așteptai.

Aș face dragoste consensuală și coercitivă cu tine după ce fumăm un cui ca să ne deschidem mintea și să putem accesa subconștientul, să ne cunoaștem cu adevărat pe interior și chiar dacă îți iei filme proaste eu să insist să facem amor pentru că nu pot lăsa iubirea care mi-a întărit voința să dispară în van și oricum știu că și tu vrei de fapt dar ești emoțională și lași asta să te copleșească. E ok, te accept așa, știu că ești femeie și eu pe tine te aleg să fii Harley Quinn, în timp ce eu sunt pentru totdeauna al tău ciudat sociopat.

Crede-mă pe cuvânt, am avut ocazia să întâlnesc multe femei de tot felul: papușici geek care studiază finanțe-bănci la ase, pesehe care fac videochat și se învârt în cercuri înalte, fete emo și goth. Niciuna din femeile feminine pe care le-am cunoscut nu m-a înțeles până la tine, tu știi exact când să taci.

Aș vrea să explorez cu tine modurile în care putem crește ca oameni, mereu am vrut să fiu antreprenor și tu ai putea fi hr-ista mea care respinge oamenii pe criterii sexiste sau rasiale în timp ce contribuim individual la toate ong-urile activiste.

Aș întipari in mintea mea expresia ta de uluire mută și tematoare si m-aș gândi la ea de câte ori mă las pierdut în gânduri în conferințele zoom de la scârbici sau când îmi aleg hummusul din mega, pentru că așa sunt eu, un visător.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.