HomeRelatii TrepanateFemeia Feminină: 7 lucruri pe care mi-aș fi dorit să le știu...

Femeia Feminină: 7 lucruri pe care mi-aș fi dorit să le știu mai devreme în viață

  1. Oamenii nu se gândesc la tine cât crezi tu

Ai crede că Tibi se gândește la cum ați băut împreună cafeluța pe zoom în lunchbreak, dar nu e deloc așa. Tibi are datorii enorme și se gândește doar la KPI-uri, la cum poate avansa în carieră mai repede decât face frate-său bani din combinații dubioase deși nu are diplomă de ASE. Nu că Tibi ar fi gelos pe frate-său care se poartă de parcă e încă ‘91 și orice combinație aduce milioane. Esența e, dragă Ligia, că Tibi nu se gândește la tine așa mult cum crezi tu.

  1. Vina e un concept cam inutil

Te simți vinovat că nu ai reciclat? Că ai băut din pai de plastic? Că ai primit tacâmuri de unică folosință la glovo-ul luat azi, și ai și aruncat jumate, făcând risipă alimentară? Stai lin că cu o floare nu se face primăvară, la fel cu un vegan cu amprentă mică de carbon nu se anulează forarea după petrol din Arabia Saudită sau exploatarea minorilor în Indochina. Deci tranquilla.

  1. Calitatea relațiilor pe care le ai va dicta calitatea vieții tale

De ce să te mulțumești cu Cipi când îl poți avea pe Tibi? Shoot for the stars (împușcă pentru stele pentru cine nu știe engleză) și încearcă să creezi o rețea de oameni, o comunitate de tineri frumoși și liberi cu care să te poți desfășura corespunzător, să aveți împreună spor la cafeluță.

  1. Niciun lucru important nu e ușor, niciun lucru ușor nu are importanță

Nu știu dacă știai asta, dacă se găsea pe lista de panseuri pe care le folosești pentru a te motiva în fiecare dimineață când (sper că) mergi la alergat la 6, bei smoothie la 6 jumătate, faci curat până la 7, duș și te pregătești până la 7 jumătate, când intri în primul call al zilei cu colegii din SUA. Dacă nu era pe listă, adaug-o, că e cea mai importantă lecție a secolului XXI.

  1. Iubirea se petrece direct proporțional cu disponibilitatea ta de a fi rănit

Adică dacă doar îi trimiți meme la Ligia și îi scrii pe Teams de 7 ori pe zi să o întrebi de taskuri, nu te aștepta să aveți o iubire pasionantă a la Romeo și Julieta. Trebuie să găsești un gest grandios și să îți asumi riscuri, de exemplu o poți chema la o plimbare fără măști în Cișmigiu și să speri că nu vine nimeni să își dea laba în direcția voastră generală. Pe scurt, asumă-ți riscuri!

  1. Oamenii tind să te respecte în măsura în care o faci și tu

Deci dacă ești un papițoi nevertebrat care nu știe că e tanc financiar (sau mai rău, nu e), nu te aștepta să îți pice lumea la picioare și să zică da dragă vai ce te mai respect mă rup aici. Trebuie să le arăți oamenilor că ești un bărbat viril/o femeie independentă și să te poziționezi social prin câtă criptomonedă ai, câte ștampile de votat pe buletin, câte rate la Logan etc. Opulența arată putere arată respect de sine!

  1. Nu te grăbi să judeci oamenii; fiecare face ce poate cu ce știe

Asta desigur nu se aplică antimasciștilor, pesediștilor, vlad voiculescienilor, sindicaliștilor de la metrou, stângiștilor, cioloșiștilor, useriștilor, celor care cred în zodii, celor care nu cred în testul Meyer-Briggs, celor care nu au votat Fritz, omnivorilor, alcoolicilor, drogaților, creștinilor și celor cărora le place neironic să meargă la pescuit. Toți ăștia pot să se ducă dracului. Dar în rest, principiul rămâne valabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.