HomeRelatii TrepanateCuplu kinky de stânga experimentează cu role play liberal

Cuplu kinky de stânga experimentează cu role play liberal

Cuplu de stânga kinky radical își explorează viața sexuală încercând role play liberal. Ligia și Tibi au practicat BDSM și în trecut, dar au ajuns la o saturație erotică și au zis să încerce ceva nou. Mărturia lor, mai jos:

Am început ușor spune Ligia. Ca în orice relație kink, trebuie să explorezi întâi ce îți place, că nu orice poate fi pentru tine. Întâi am dat share pe Facebook la postări de pe Factual. Simțeam așa că ne trece un fior prin tot corpul. Să fie oare ce trebuie? Adevărat, trunchiat, fals, parțial adevărat, sunt toate cuvinte pe care le-am învățat și la auzul lor ne activam imediat. Am continuat destul de curajos, dacă ne întrebi, ne-am făcut un abonament DOR și ne-am luat și Ghidul pentru antreprenorul creativ. Tibi a trișat un pic și a început să se ascundă în baie și să-l citească singur, fără mine. Gândul că se auto-satisface fără mine mă scotea din minți. Eram încornorată de o fucking broșură pentru oameni frumoși. Când a ieșit după 5 ore era răvășit total și eu fierbeam în interiorul meu. A zis încet: ”Am o idee de afacere socială.” Atunci efectiv am explodat de plăcere. Să vă zic și ideea, poate mai sunt cupluri kinky care vor să încerce acest tip de roleplay. Afacerea se numea Muncește și Ajută și constă într-o aplicație pe care persoanele defavorizate și-o pot instala pe telefon prin Google Play sau App Store, care îi va pune în legătură cu diferite probleme ale cetățuii, semnalate de persoanele cu simț civic. Astfel, un cetățean observă niște peturi aruncate prin complexul Nufărul, le introduce în aplicație, iar persoana defavorizată va veni să le strângă. Aplicația se auto-finanțează prin reclame și este un câștig pentru toată lumea. 

După atâta roleplay kinky, ni s-a făcut foame. Am renunțat la clasica mâncare de năut pe care o găteam și ne-am comandat o ciorbă rece în solidaritate cu Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. Trebuie să recunosc că eu nu prea aveam așa un mare kink cu mâncare, dar acum, mvaaaaai, îmi tremura tot corpul. 

Ne-am schimbat frame-urile pe Facebook cu ”Mâine Votez”, deși a trecut demult campania electorală. Trebuie să recunoaștem că persoanele apropiate nu prea ne înțeleg. Deși și ele activează în comunitățile kink, ne-au zis că asta e deja prea mult și că exagerăm. (n.r: Ligia și Tibi au lacrimi în ochi când povestesc și se simte că le este afectată viața socială de alegerile lor). 

Câteodată pe stradă, Tibi îmi șoptește la ureche JOS PSD CIUMA ROȘIE și efectiv simt cum mi se seceră picioarele. Ne venea să nu ne mai oprim dar totul a atins apogeul când am ajuns să moderăm grupul USR Cinephile. Atunci am zis că ne-am dus cu role play-ul prea departe și am inventat un safe word: Bella Ciao. Când cineva dintre noi îl zice, e clar că am mers prea departe. Ca în orice relație și role play-ul kinky liberal necesită o comunicare constantă, prezența consimțământului și respectarea limitelor. Acum am zis să facem o pauză o perioadă, dar încă mai purtăm din când în când tricouri cu Fără Penali prin casă, atunci când aveam chef de un quicky. Tibi a propus să încercăm și role play kinky de extrema dreaptă, dar eu cred că e prea mult, chiar și pentru noi. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.