HomeRelatii TrepanateM-am certat cu iubitul mieu și acum a zis că nu mai...

M-am certat cu iubitul mieu și acum a zis că nu mai vrea să fim cuplul perfect “ne-am născut în ciuda ta”. Ce să fac?

Dacă prietenul tău nu mai vrea să fiți un cuplu, acesta este un semn că nu este el cel menit să bea vin cu tine, întinși goi pe podeaua apartamentului vostru boem cu bulină în timp ce ascultați jazz de pe vinil.

Recomandăm vindecarea de heartbreak în trei pași simpli, dar eficienți:

  1. Dă-i linkul tău de patreon pentru daunele emoționale cauzate când te-a convins să iesiți în Control că ”sigur nu e vreun centrist acolo” și ai văzut toți publicitarii făcând twerk pe Brockhampton, de mai tremuri și în ziua de azi de cringe.

2.  Găsește-ți un hobby. Preferatele noastre sunt yoga, mersul cu bicicleta (ca să fii antrenată pentru SkirtBike) și cursurile de copywriting la care înveți să faci puns despre viață, bani sau… mustața pe care nu ne-o mai luăm niciuna de când cu carantina (da, am facut și eu acest curs).

3. Citește! O lectură de bază care îți va trezi spiritul feminist liberal este cartea ”Femei care aleargă cu lupii”. Din cercurile SNSPA până în celelalte cercuri SNSPA, cartea este unanim apreciată pentru miturile puternice pe care le conține. Nu ne crede pe cuvânt, dar cartea asta poate chiar să stea între tine și următoarea finanțare prin vreo bursă obscură pentru ong-ul tău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.