HomeRelatii TrepanateM-am certat cu iubitul mieu și acum a zis că nu mai...

M-am certat cu iubitul mieu și acum a zis că nu mai vrea să fim cuplul perfect “ne-am născut în ciuda ta”. Ce să fac?

Dacă prietenul tău nu mai vrea să fiți un cuplu, acesta este un semn că nu este el cel menit să bea vin cu tine, întinși goi pe podeaua apartamentului vostru boem cu bulină în timp ce ascultați jazz de pe vinil.

Recomandăm vindecarea de heartbreak în trei pași simpli, dar eficienți:

  1. Dă-i linkul tău de patreon pentru daunele emoționale cauzate când te-a convins să iesiți în Control că ”sigur nu e vreun centrist acolo” și ai văzut toți publicitarii făcând twerk pe Brockhampton, de mai tremuri și în ziua de azi de cringe.

2.  Găsește-ți un hobby. Preferatele noastre sunt yoga, mersul cu bicicleta (ca să fii antrenată pentru SkirtBike) și cursurile de copywriting la care înveți să faci puns despre viață, bani sau… mustața pe care nu ne-o mai luăm niciuna de când cu carantina (da, am facut și eu acest curs).

3. Citește! O lectură de bază care îți va trezi spiritul feminist liberal este cartea ”Femei care aleargă cu lupii”. Din cercurile SNSPA până în celelalte cercuri SNSPA, cartea este unanim apreciată pentru miturile puternice pe care le conține. Nu ne crede pe cuvânt, dar cartea asta poate chiar să stea între tine și următoarea finanțare prin vreo bursă obscură pentru ong-ul tău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.