HomeVideogames KillerActivision lansează Call of Duty: America lui Reagan în care încă se...

Activision lansează Call of Duty: America lui Reagan în care încă se practica sclavagismul e ultima speranță a omenirii

Îți aduci aminte când erai mai tânăr, mai rasist și te jucai Call of Duty, erai exaltat să mai omori oameni de culoare ale căror spații le-ai invadat fără niciun drept, deși nu e mare diferență între tine, un gamer terminat de hiperrealitatea creată de jocuri și un soldat american distrus de patriotism.

Narativa continuă, e acel moment al anului în care se anunță un nou Call of Duty cu price tag-ul de 60 de euro, o ghenă de campaign de 8 ore și încă 10 ore de rasism online în voice comms pe multiplayer.

Call of Duty: Black Ops Cold War a fost anunțat acum câteva zile și deja face ravagii în bulicici politice deoarece jocul îl portretizează pe Ronald Reagan și America ca fiind ultimul bastion al umanității.

Pe mine m-a înnebunit asta, America lui Reagan în care încă se practica sclavagismul e ultima speranță a omenirii. Totuși, din titlul pe care l-a primit jocul se poate trage o concluzie interesantă: Războiul Rece a fost doar un psyop de tencuire cu canciocul a hegemoniei americane care a salvat omenirea de anihilarea nucleară plănuită de Rusia. Are sens.

Jocul va fi lansat pe data de 13 noiembrie, și dacă până la finalul campaign-ului nu putem să-l ghilotinăm pe Reagan, facem revolutsie prin reporturi la Activision cu toată redacția trepanatsii.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare