HomeVideogames KillerActivision lansează Call of Duty: America lui Reagan în care încă se...

Activision lansează Call of Duty: America lui Reagan în care încă se practica sclavagismul e ultima speranță a omenirii

Îți aduci aminte când erai mai tânăr, mai rasist și te jucai Call of Duty, erai exaltat să mai omori oameni de culoare ale căror spații le-ai invadat fără niciun drept, deși nu e mare diferență între tine, un gamer terminat de hiperrealitatea creată de jocuri și un soldat american distrus de patriotism.

Narativa continuă, e acel moment al anului în care se anunță un nou Call of Duty cu price tag-ul de 60 de euro, o ghenă de campaign de 8 ore și încă 10 ore de rasism online în voice comms pe multiplayer.

Call of Duty: Black Ops Cold War a fost anunțat acum câteva zile și deja face ravagii în bulicici politice deoarece jocul îl portretizează pe Ronald Reagan și America ca fiind ultimul bastion al umanității.

Pe mine m-a înnebunit asta, America lui Reagan în care încă se practica sclavagismul e ultima speranță a omenirii. Totuși, din titlul pe care l-a primit jocul se poate trage o concluzie interesantă: Războiul Rece a fost doar un psyop de tencuire cu canciocul a hegemoniei americane care a salvat omenirea de anihilarea nucleară plănuită de Rusia. Are sens.

Jocul va fi lansat pe data de 13 noiembrie, și dacă până la finalul campaign-ului nu putem să-l ghilotinăm pe Reagan, facem revolutsie prin reporturi la Activision cu toată redacția trepanatsii.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.