HomeVideogames KillerActivision lansează Call of Duty: America lui Reagan în care încă se...

Activision lansează Call of Duty: America lui Reagan în care încă se practica sclavagismul e ultima speranță a omenirii

Îți aduci aminte când erai mai tânăr, mai rasist și te jucai Call of Duty, erai exaltat să mai omori oameni de culoare ale căror spații le-ai invadat fără niciun drept, deși nu e mare diferență între tine, un gamer terminat de hiperrealitatea creată de jocuri și un soldat american distrus de patriotism.

Narativa continuă, e acel moment al anului în care se anunță un nou Call of Duty cu price tag-ul de 60 de euro, o ghenă de campaign de 8 ore și încă 10 ore de rasism online în voice comms pe multiplayer.

Call of Duty: Black Ops Cold War a fost anunțat acum câteva zile și deja face ravagii în bulicici politice deoarece jocul îl portretizează pe Ronald Reagan și America ca fiind ultimul bastion al umanității.

Pe mine m-a înnebunit asta, America lui Reagan în care încă se practica sclavagismul e ultima speranță a omenirii. Totuși, din titlul pe care l-a primit jocul se poate trage o concluzie interesantă: Războiul Rece a fost doar un psyop de tencuire cu canciocul a hegemoniei americane care a salvat omenirea de anihilarea nucleară plănuită de Rusia. Are sens.

Jocul va fi lansat pe data de 13 noiembrie, și dacă până la finalul campaign-ului nu putem să-l ghilotinăm pe Reagan, facem revolutsie prin reporturi la Activision cu toată redacția trepanatsii.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.