HomeVideogames KillerNew World, noul MMORPG dezvoltat de Amazon, a intrat în beta săptămâna...

New World, noul MMORPG dezvoltat de Amazon, a intrat în beta săptămâna aceasta

Ok, deci Amazon, da, locu’ ala care distruge viețile oamenilor și îi alienează de propria ființă, nu că în alte companii nu s-ar întâmpla, dar Amazon a pușcat pedala mai ceva ca Tibi când întârzie la scârbici și prinde verde în Drumul Taberei. Nu știm condițiile de lucru ale dezvoltatorilor, dar fiind o sectă de stânga preconizăm că exploatarea atinge cote înfricoșătoare în care crunch culture-ul distruge mintea angajaților.

Având în vedere că și majoritatea gamerilor au început să realizeze că Jeff Bezos este un demon, Amazon deținând o parte din Twitch, platforma oamenilor săraci, distruși de capitalismul timpuriu, care sunt constrânși să se uite la altcineva cum se joaca jocul lor preferat pentru ca nu-și permit un cazan de calculator care să le ruleze noile simulatoare de rasism. Amazon a dezvoltat un MMORPG, ultimii ani fiind secetoși pentru genul respectiv. Ghenoșii de la Amazon au profitat, iar gamerii au mușcat momeala, cel puțin până au încercat jocul. Să încercăm să lăsăm la o parte faptul că jocul este făcut de Amazon.

Să ne întrebăm cum este jocul. Sincer, cred că mai bine mă joc Bless Online, tot un mmo pe stil mai hentai așa sau BDO. Jocul e o ghenă, și nu vorbește conștiința mea falsă și ura pe care o port față de Amazon. Combat-ul este cel mai nesatisfăcător din tot spectrul MMO-urilor, questing practic nu există, de fiecare dată primești același quest doar că e localizat într-o altă zonă a hărții, harta, care pentru un MMO este destul de mică.

Poți argumenta că jocul este axat pe PVP, și deci e normal ca harta să fie mai mică, dar cu așa combat, că te simțeai mai bine când aruncai beyblade-ul în ligheanul din uscătoria blocului, mai bine scoți vatianta PVP.

Singurul lucru bun pe care jocul îl are este sistemul de crafting, care pare destul de complex, dar nu alienant de complex, îți oferă un oarecare simț al progresului. Graficile chiar sunt plăcute, iluminarea este realizată foarte bine, dar în contextul în care cele mai importante elemente ale unui MMO sunt cam ghenă, acest aspect e irelevant.Totuși, jocul se află încă în beta, dar având în vedere că se va lansa în prima parte a anului 2021, nu știu cât de mult se va schimba. Momentan, vă recomand să nu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.