HomeVideogames KillerNew World, noul MMORPG dezvoltat de Amazon, a intrat în beta săptămâna...

New World, noul MMORPG dezvoltat de Amazon, a intrat în beta săptămâna aceasta

Ok, deci Amazon, da, locu’ ala care distruge viețile oamenilor și îi alienează de propria ființă, nu că în alte companii nu s-ar întâmpla, dar Amazon a pușcat pedala mai ceva ca Tibi când întârzie la scârbici și prinde verde în Drumul Taberei. Nu știm condițiile de lucru ale dezvoltatorilor, dar fiind o sectă de stânga preconizăm că exploatarea atinge cote înfricoșătoare în care crunch culture-ul distruge mintea angajaților.

Având în vedere că și majoritatea gamerilor au început să realizeze că Jeff Bezos este un demon, Amazon deținând o parte din Twitch, platforma oamenilor săraci, distruși de capitalismul timpuriu, care sunt constrânși să se uite la altcineva cum se joaca jocul lor preferat pentru ca nu-și permit un cazan de calculator care să le ruleze noile simulatoare de rasism. Amazon a dezvoltat un MMORPG, ultimii ani fiind secetoși pentru genul respectiv. Ghenoșii de la Amazon au profitat, iar gamerii au mușcat momeala, cel puțin până au încercat jocul. Să încercăm să lăsăm la o parte faptul că jocul este făcut de Amazon.

Să ne întrebăm cum este jocul. Sincer, cred că mai bine mă joc Bless Online, tot un mmo pe stil mai hentai așa sau BDO. Jocul e o ghenă, și nu vorbește conștiința mea falsă și ura pe care o port față de Amazon. Combat-ul este cel mai nesatisfăcător din tot spectrul MMO-urilor, questing practic nu există, de fiecare dată primești același quest doar că e localizat într-o altă zonă a hărții, harta, care pentru un MMO este destul de mică.

Poți argumenta că jocul este axat pe PVP, și deci e normal ca harta să fie mai mică, dar cu așa combat, că te simțeai mai bine când aruncai beyblade-ul în ligheanul din uscătoria blocului, mai bine scoți vatianta PVP.

Singurul lucru bun pe care jocul îl are este sistemul de crafting, care pare destul de complex, dar nu alienant de complex, îți oferă un oarecare simț al progresului. Graficile chiar sunt plăcute, iluminarea este realizată foarte bine, dar în contextul în care cele mai importante elemente ale unui MMO sunt cam ghenă, acest aspect e irelevant.Totuși, jocul se află încă în beta, dar având în vedere că se va lansa în prima parte a anului 2021, nu știu cât de mult se va schimba. Momentan, vă recomand să nu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.