HomeVideogames KillerCyberpunk 2077. Încă puțin și vom trăi distopia americană în spațiul virtual

Cyberpunk 2077. Încă puțin și vom trăi distopia americană în spațiul virtual

Stă să se coacă Cyberpunk 2077, care ar trebui să apară pe data de 19 noiembrie.

Numai bine că a dat-o corect Wuhannis din nou pe carantină să se supere boemii că nu mai pot savura și ei o bere la craft la 20 de lei în cele mai beșinate localuri din București, care stau să facă bani de pe clasa de mijloc corporatistă bucureșteană. Cu ocazia unei noi carantine, și ești un om privilegiat, care nu e chiar hiperexploatat, poate mai ai timp să-ți pui viața pe pauză și să te bucuri de noul joc de la CD PROJEKT RED. Cu siguranță e mai benefic pentru sănătatea ta mentală decât să stai și să citești ore în continuu pe DoR diferitele metode prin care Ligia își ține plantele în viață și luptă în mod individual împotriva încălzirii globale plantând copaci prin parcul izvor unde-și aprind prăjiții babana.

Din cele văzute până acum (sunt multe de văzut despre Cyberpunk pe youtube), pare genul de joc de 60 de euro pe care nu cred că o să-l iau de la pirați. Avem noroc, săracii de noi, că cerințele de sistem nu sunt atât de ridicate, asta însemnând că și un cazan de calculator medium level îl va rula pe setări medium la 60 de fepeseuri. 

Premisa jocului e simpluță, ești un mercenar din Berceni, Night City, și ești în căutarea unui chip al imortalității, transumanismul cibernetic atinge cote înfricoșătoare în cadru’ ăsta postumanist. Un mercenar mai merge, dar imaginează-ți să fii un membru al clasei muncitoare, al cărui scop unic e acela de a produce comodități de care nu are nimeni o reală nevoie, și pe lângă asta să fii nemuritor. Poate trăiești cu impresia că ai mai mult timp să avansezi la scârbici și ai mai mult timp de dezvoltare personale uitându-te la clipuri cu Jordan Peterson și Ben Shapiro. Wow, capitalismul chiar ne-a îndoit mințile.

Oricum, așteptăm să iasă jocul ca să mai divorțăm oleac de realitatea capitalistă care ne putrezește mințile și orice sentiment de relevanță pe lume.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.