HomeVideogames KillerCyberpunk 2077. Încă puțin și vom trăi distopia americană în spațiul virtual

Cyberpunk 2077. Încă puțin și vom trăi distopia americană în spațiul virtual

Stă să se coacă Cyberpunk 2077, care ar trebui să apară pe data de 19 noiembrie.

Numai bine că a dat-o corect Wuhannis din nou pe carantină să se supere boemii că nu mai pot savura și ei o bere la craft la 20 de lei în cele mai beșinate localuri din București, care stau să facă bani de pe clasa de mijloc corporatistă bucureșteană. Cu ocazia unei noi carantine, și ești un om privilegiat, care nu e chiar hiperexploatat, poate mai ai timp să-ți pui viața pe pauză și să te bucuri de noul joc de la CD PROJEKT RED. Cu siguranță e mai benefic pentru sănătatea ta mentală decât să stai și să citești ore în continuu pe DoR diferitele metode prin care Ligia își ține plantele în viață și luptă în mod individual împotriva încălzirii globale plantând copaci prin parcul izvor unde-și aprind prăjiții babana.

Din cele văzute până acum (sunt multe de văzut despre Cyberpunk pe youtube), pare genul de joc de 60 de euro pe care nu cred că o să-l iau de la pirați. Avem noroc, săracii de noi, că cerințele de sistem nu sunt atât de ridicate, asta însemnând că și un cazan de calculator medium level îl va rula pe setări medium la 60 de fepeseuri. 

Premisa jocului e simpluță, ești un mercenar din Berceni, Night City, și ești în căutarea unui chip al imortalității, transumanismul cibernetic atinge cote înfricoșătoare în cadru’ ăsta postumanist. Un mercenar mai merge, dar imaginează-ți să fii un membru al clasei muncitoare, al cărui scop unic e acela de a produce comodități de care nu are nimeni o reală nevoie, și pe lângă asta să fii nemuritor. Poate trăiești cu impresia că ai mai mult timp să avansezi la scârbici și ai mai mult timp de dezvoltare personale uitându-te la clipuri cu Jordan Peterson și Ben Shapiro. Wow, capitalismul chiar ne-a îndoit mințile.

Oricum, așteptăm să iasă jocul ca să mai divorțăm oleac de realitatea capitalistă care ne putrezește mințile și orice sentiment de relevanță pe lume.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.