HomeVideogames KillerSquare Enix a anunțat un nou joc Final Fantasy plasat în universul...

Square Enix a anunțat un nou joc Final Fantasy plasat în universul USR. Află cum va arăta Salvatorul

Final Fantasy XVI este anticipat de fani pentru că pare primul titlu din această franciză din ultimii zece ani care să nu fie un remake sau un spin-off ridicat la nivelul unei producții principale și pare să se bucure de bugetul necesar pentru a imersa jucătorii într-o nouă lume fantastică.

Ce a auzit redacția Trepanatsii pe surse este că voci din cadrul companiei japoneze au avut îndoieli cu privire la schimbarea drastică de decor pe care a suferit-o jocul. Dacă aproape toate celelalte producții ale francizei se remarcau prin dezlănțuirea imaginației în ceea ce privește costumația personajelor și istoria lumii ficționale, acest nou joc e de-a dreptul cumințel prin comparație, plasându-și acțiunea într-o lume asemănătoare Europei medievale, dar în care regulile gravitației devin mai mult opiniile gravitației atunci când oamenii se bat. De aceea, Square Enix mai lucrează la încă un titlu, parte dintr-o nouă franciză, care va oferi fanilor fix ceea ce așteaptă de la un CRPG.

Nu știm foarte multe detalii, în general, doar niște reproduceri după concept art făcute de redactorul nostru trepanat, însă asupra villainilor principali avem lux de amănunte.

No description available.

Personajele se vor înfrunta cu organizația Uniți Salvăm Rastamaganu, obișnuitul villain de anime cu schema de culori ironic alb-abastru care la începutul poveștii pare de treabă, numai ca pe parcursul dezvoltării acțiunii să devină din ce în ce mai sinistru. Știm că la un moment dat această salvare pe care o promite USRul va fi salvarea de la suferință prin trezirea unui zeu al morții încătușat pe fața întunecată a lunii și ademenirea sa asupra întregii planete.

Deoarece acest moment, de obicei rezervat ca întorsătură de situație neașteptată, ne este relevat devreme, putem doar bănui că noul joc se va lua un pic mai puțin în serios și va fi un comentariu meta-ironic asupra arhetipului salvatorului impecabil moral care vine de undeva din afara unei societăți să o purifice.

Spor la jucat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.