HomeVideogames KillerSquare Enix a anunțat un nou joc Final Fantasy plasat în universul...

Square Enix a anunțat un nou joc Final Fantasy plasat în universul USR. Află cum va arăta Salvatorul

Final Fantasy XVI este anticipat de fani pentru că pare primul titlu din această franciză din ultimii zece ani care să nu fie un remake sau un spin-off ridicat la nivelul unei producții principale și pare să se bucure de bugetul necesar pentru a imersa jucătorii într-o nouă lume fantastică.

Ce a auzit redacția Trepanatsii pe surse este că voci din cadrul companiei japoneze au avut îndoieli cu privire la schimbarea drastică de decor pe care a suferit-o jocul. Dacă aproape toate celelalte producții ale francizei se remarcau prin dezlănțuirea imaginației în ceea ce privește costumația personajelor și istoria lumii ficționale, acest nou joc e de-a dreptul cumințel prin comparație, plasându-și acțiunea într-o lume asemănătoare Europei medievale, dar în care regulile gravitației devin mai mult opiniile gravitației atunci când oamenii se bat. De aceea, Square Enix mai lucrează la încă un titlu, parte dintr-o nouă franciză, care va oferi fanilor fix ceea ce așteaptă de la un CRPG.

Nu știm foarte multe detalii, în general, doar niște reproduceri după concept art făcute de redactorul nostru trepanat, însă asupra villainilor principali avem lux de amănunte.

No description available.

Personajele se vor înfrunta cu organizația Uniți Salvăm Rastamaganu, obișnuitul villain de anime cu schema de culori ironic alb-abastru care la începutul poveștii pare de treabă, numai ca pe parcursul dezvoltării acțiunii să devină din ce în ce mai sinistru. Știm că la un moment dat această salvare pe care o promite USRul va fi salvarea de la suferință prin trezirea unui zeu al morții încătușat pe fața întunecată a lunii și ademenirea sa asupra întregii planete.

Deoarece acest moment, de obicei rezervat ca întorsătură de situație neașteptată, ne este relevat devreme, putem doar bănui că noul joc se va lua un pic mai puțin în serios și va fi un comentariu meta-ironic asupra arhetipului salvatorului impecabil moral care vine de undeva din afara unei societăți să o purifice.

Spor la jucat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.