HomeVideogames KillerIstoric History Channel: “Assassin's Creed Valhalla va fi 100% bazat pe fapte...

Istoric History Channel: “Assassin’s Creed Valhalla va fi 100% bazat pe fapte istorice reale!”

Se apropie lansarea noului titlu dezvoltat de zeci de mii de Tibi și Ligia pentru care viața înseamnă exploatare, dar le place pentru că în fiecare miercuri dimineață primesc fructe pe gratis, ca mai apoi să-și comande o shaorma de la Dristor că a halit Cipi toate piersicile.

În fine, primul trailer jocul prezintă viața idilică a vikingilor și latura lor pașnică, în contrast cu portretizarea facută de anglo-saxoni care-i vedeau ca pe niște brute. În realitate, vikingii au început să caute noi orizonturi de prăduială din cauza climatului neprielnic pentru creșterea de cânepă, astăzi cunoscută ca “Șoricioaică” sau “Șobolan”, în timp ce locuitorii teritoriului anglo-saxon încă făceau sexuts cu femei care purtau centuri de castitate. Ce bine că astăzi nu mai exista așa ceva in discursul politic românesc.

Aparent, mințile titanice conspiraționiste de la History Channel, care moderează emisiunea “Extratereștrii antici”, un show care a înnebunit o treime din populația lumii, la propriu, au colaborat strâns cu echipa scârbici Ubisoft ca să prezinte în 4K evenimentele care au marcat istoria nordicilor. Vă dați și voi seama ce delir mistic este pregătit pentru gameri, o călătorie în Valhalla alături de secta de trantaloizi care exista pe terra de pe vremea Jurassic Park a lui Steven Spielberg și cu tovarășii posadiști vikingi. Ăștia sunt numiți de profesioniștii de la History Channel ca fiind primii posadiști, asta încă înainte ca Posadas să-și rateze cariera în fotbal și să înceapă să-și dezvolte teoriile care îmbinau yoga mentală cu distrugerea capitalismului prin războiului nuclear.

Din punctul de vedere al incelilor distruși de sexism și lipsă de comunicare cu oameni mai puțin decolați din realitate, elementul “progresist” al jocului (faptul ca poți alege role-play de femeie) le va distruge imersiunea, enunțând că femeile nu sunt în stare să le dea accept pe tinder la cererile libidinoase, da păi sa mânuiască un baltag.

Oricum, la casele de pariuri jocul are o cotă sigură de 1.3 că o să le omoare mințile celor care nu sunt încă inițiați în tainele ufologiei. Păcat că nu o să se joace nici dreq așa ceva că peste două zile de la lansare apare Cyberpunk 2077.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.