Homereportaj din burghiuAdidașii hidoși de la LIDL ai partenerului i-au distrus relația

Adidașii hidoși de la LIDL ai partenerului i-au distrus relația

Febra adidașilor sordizi de la LIDL a influențat în mod negativ destinul unui cuplu care, până acum câteva luni, trăia liniștit într-un apartament luat în rate undeva la marginea unui ansamblu rezidențial din comuna Berceni de lângă București.

„După ce Tibi și-a cumpărat de pe piața neagră olx o pereche de adidași LIDL din ăia hidoși, personalitatea lui s-a schimbat”, spune Ligia, concubina lui.

„Nu mai facem nimic împreună, nu ma mai mergem în weekenduri la Adventure Park sau la Therme, nici măcar să sorbim un late în față la Origo nu mai putem din cauza obsesiei lui pentru acești adidași horror. Serios, îi poartă tot timpul și se uită numai la ei, uneori mă întreb cum nu intră în alți oameni pe stradă.”

Tibi insistă, însă, să spună tuturor din jurul lui că adidașii abjecți lidl sunt “foarte șmecheri, bro”, cu toate că rareori îl aprobă cineva, și atunci din politețe. Tibi e nedespărțit de adidașii pestilențiali de la lidl, îi poartă peste tot, la corporație, când face cumpărăturile, chiar și în casă sau când cumpără criptomonede pe “tron” în baie.

„Deci eu nu mai pot cu Tibi”, spune Ligia, a cărei libido s-a evaporat de când în casa ei au apărut adidașii dezgustători de la lidl.

„Bro, nu mi se par că sunt grotești, și oricum, îi port ironic, înțelegi? E amuzant să porți adidași hâzi de la lidl”, spune Tibi în timp ce Ligia se întreabă dacă ar putea să aibe o bebelină cu o așa ființă.

„Încerc să-l ajut să treacă peste”, susține ea. „Nu aș vrea să mă acuze că sunt prietena aia geloasă și posesivă care îi limitează pasiunile, dar trebuie să meargă la terapie. Sau poate să-l momesc cu niște reduceri de până la 40% la încălțăminte pe epantofi.ro. Am auzit că în perioada asta e o reducere de 20% și la VANS pe footshop, numai dacă aș putea să-l conving să facă și altceva decât să-și mângâie adidașii groaznici de la lidl toată ziua.”

Ligia a văzut o urmă de speranță atunci când, din greșeală, lui Tibi i-a scăpat falafel cu sos tahini pe adidașii respingători de la lidl care deja au talpa uzată și mai că trag să se rupă din toate cusăturile de la atâta purtat. Dar nu, Tibi i-a curățat cât a putut și a spus: „Hai că încă mai sunt buni. Nu o să arunc la gunoi acum o pereche șmecheră de adidași de la lidl, îi mai port o perioadă.”

La momentul publicării acestui articol, Tibi și Ligia încă mai erau împreună, cumva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.