Homereportaj din burghiuFile din jurnalul unui pluserist tibișorean:“Fain la teambuilding cu partidul, am ...

File din jurnalul unui pluserist tibișorean:“Fain la teambuilding cu partidul, am învățam cum să salvăm Timișoara de săraci și romi într-un mod elegant.”

E prima zi. Am ajuns aici, și la cererea corpor… partidului, ne-am conformat să ne îmbrăcăm așa cum o facem cu toții la birou. Am primit Aqua Carpatica înainte de fiecare exercițiu. Ba chiar ne-au dat câte un baton de Be Kind după brainstorming-ul zilnic de Community Amplifying a Cauzei Apartenenței (CAaCA).

Prin ziua a cincea, lucrurile era să ia o turnură nebunească: am dat s-o sărut pe fata în negru. Ea s-a tras. Am aflat mai apoi că aproape toți tindeau la ea, așa că am lăsat piața liberă a romantismului să decidă cine îi va fi alesul. S-a dovedit că nu eram eu. ?

Am suferit mult din ziua a șaptea, dar mi-am mai spălat gândurile la prânz, cât timp discutam cu colegii de la masă despre importanța de a fi alături de comunitatea LGBT în luna iunie (s-a dovedit că nici ceilalți colegi n-au însă vreun prieten din comunitate, așa că am fost Marked As Safe ? în ciuda îngrijorării c-oi fi doar eu în situația asta).

Ei bine, ieri, în penultima zi, am debateuit despre cea mai mare problemă a Timișoarei în momentul de față, și anume deratizarea Zonei Traian de manele și alte annoyances, în timp ce am căzut de acord să creăm ANL-uri pentru țig… romi în Utvin și satele vecine, dar și cum să-i trainuim să se spele pentru a-i putea primi la Crash Course-urile gratuite de Java pe care le pregătim pentru ei.

Să ne-ajute să-i ajutăm, cum ar fi, căci Alianța noastră oferă multe astfel de programe filantropice. Da, în timp ce îmi împachetez mașina de bărbierit mă gândesc că voi rămâne cu multe amintiri plăcute de la acest team building.

Și că poate, măcar în 2030 (când nu e unreasonable să gândim câ vom avea majoritate parlamentară), vom fi cu adevărat fericiți în România Hi-Tech.Mă rog, măcar noi, oamenii harnici și productive ai acestei țări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.