Homereportaj din burghiuStudiu de caz: Karen și John, turiștii care cred în #alllivesmatter și...

Studiu de caz: Karen și John, turiștii care cred în #alllivesmatter și votează cu Trump, vizitează moaște comuniste în România

John și Karen sunt foarte impresionați de închisoarea Doftana în care au stat închiși ilegaliștii comuniști. După un tur de forță în care ghidul turistic Marius “arheologul gulagurilor” Oprea le-a lătrat cât de nasol a fost comunismul pentru România capitalistă de azi, înnoptează în Câmpina la Bates Motel într-o cameră insalubră care în luna aprilie a fost hotel de carantină pentru muncitorime venită de la muncă din Italia.

Nea Dore, fixerul belgienilor care dețin afacerea cu pupat de moaște comuniste, mai ciupe și el niște bani declarând că i-a cazat la hotel de trei stele în Bușteni.

Dar ca sa mai tragă încă puțin pentru că belgienii îl plătesc cu minim pe economie pe contract de drepturi de autor și îl obligă să trăiască din bacșișuri, îi duce pe Karen și John “în munții Făgărași, e aproape”, mai exact într-o comună de pe lângă Câmpulung-Muscel, “să vadă și ei monumentul eroilor din războiul pentru întregirea patriei”.

Bineînteles că John și Karen nu înțeleg nimic, dar dacă aud de patriotism automat li se aprinde un beculeț în cap și zic că “sounds great lets pay for it”. Seara nea Dorel îi cazează la nepotul lui zoomer din satul de lângă Câmpulung, Jicu93 din Arad, care s-a vopsit galben în cap ca ăia de la Puterea Dragostei și vorbește numai despre pariuri sportive, păcănele și hărțuit femei cărora le place să zică “nu” care de fapt e “da”.

Înainte de culcare, Karen și John bonduiesc cu Jicu care se laudă în limba spargo-klingoniană-engleză cu un pahar de afinată naturală hiperzaharată în față  că și-a făcut o pensiune-fantomă din fonduri europene și că originea numelui pensiunii Jiculina93 vine de la îmbinarea dintre numele lui Jicu93 cu cel al soției lui Lina.

Karen și John se întorc în America fericiți și mulțumiți și le povestesc la cafea vecinilor lor din suburbie fix lucrurile din broșura belgienilor care nu s-au întâmplat în vacanța lor în România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.