Homeinvestigatsii OcultisteCinefil ocultist: “Serialul Friends a anticipat 9/11 la două luni după ce...

Cinefil ocultist: “Serialul Friends a anticipat 9/11 la două luni după ce s-a întâmplat!”

Image for post

Știm cu toții că The Simpsons și Deus Ex au anticipat evenimente politice și sociale. Dar știați că celebrul serial de televiziune Friends a anticipat atacul terorist după ce acesta s-a petrecut? Nici noi, dar de aceea avem în redacție un cinefil ocultist care ocazional bea Silan și vede lucruri inaccesibile pământenilor.

După ce a terminat de băut sticla de Silan, ocultistul ne-a explicat teoria lui:

Eu aș vrea să scriu un eseu analiză despre Friends plecând de la premisa că copilul lui Rachel e 9/11. Gen e introdus arcul fix în episodul de după 11 septembrie. Și tot sezonul din 2001 se învârte în jurul copilului. Iar la aniversarea de 1 an de la 11 septembrie Joey intră peste Rachel, care reprezintă guvernul american. E perfect logic.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.