Homeinvestigatsii OcultisteCinefil ocultist: “Serialul Friends a anticipat 9/11 la două luni după ce...

Cinefil ocultist: “Serialul Friends a anticipat 9/11 la două luni după ce s-a întâmplat!”

Image for post

Știm cu toții că The Simpsons și Deus Ex au anticipat evenimente politice și sociale. Dar știați că celebrul serial de televiziune Friends a anticipat atacul terorist după ce acesta s-a petrecut? Nici noi, dar de aceea avem în redacție un cinefil ocultist care ocazional bea Silan și vede lucruri inaccesibile pământenilor.

După ce a terminat de băut sticla de Silan, ocultistul ne-a explicat teoria lui:

Eu aș vrea să scriu un eseu analiză despre Friends plecând de la premisa că copilul lui Rachel e 9/11. Gen e introdus arcul fix în episodul de după 11 septembrie. Și tot sezonul din 2001 se învârte în jurul copilului. Iar la aniversarea de 1 an de la 11 septembrie Joey intră peste Rachel, care reprezintă guvernul american. E perfect logic.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.