HomeAcademia Trepanatsii3 momente TikTok care îți arată că oamenii sunt încă frumoși

3 momente TikTok care îți arată că oamenii sunt încă frumoși

Țara arde și romînashul stă pe TikTok. E aplicația-mamă a trendurilor neortodoxe, e platforma din filemele cu adolescenți despre cyberbullying, e cablul interdimensional din Rick și Morty. Însă, din când în când, există și momente care dovedesc bunătatea lumii. Iată un top 3 cu cele mai recente.

Dacia Logan cu fetitse anime

Pe locul trei îl avem pe fratele Florea Fedot, care își exprimă pasiunea decorând cu migală mașina. Este vorba de o contopire interrasială între două embleme, mașina românului convins, Dacia Logan,  și desenele japoneze cu fetitse frumoase, anime. E ceva ce ai visa într-o noapte tulburată, visul pe care ți-l amintești abia pe la jumătatea zilei și te miri de cum funcționează creierul uman. 

Oamenii îl urmăresc pentru a fi la curent cu progresul mașinii. A început de jos, de la urechile de ren a ajuns anime-pastilat în șase luni de muncă. Flore Fedot și comunitatea care îl urmărește sunt oameni frumoși deoarce promovează munca pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat, fără să te intereseze de opiniile proștiilor. Comunitatea lui îl susțin în orice și îi și dau idei noi.

Aceasta nu este starea finală a Daciei, ar fi doar 50% din proiectul final. Cel mai nou accesoriu al mașinii este claxonul anime, care după ce zice tiiit ca toți sărakii, geme „Yamete Kudasai” ( referință anime, te rog, oprește-te în traducere).

Te iubim, Jamila

Circulă niște zvonuri cum că mâncarea preferată a dinozaurilor era tort amandină Jamila Cuisine. De asta avem internet în România, să avem acces la rețetele dânsei. Mama noastră care ești pe internet, dă-ne nouă astăzi rețetă chec pufos Jamila.

Cu un număr din ce în ce mai mare de români pe aplicația TikTok, avem tot mai multe personaje conoscute care să creeze conținut cât mai ușor digerabil. Așa descoperim și partea hazlie a Jamilei, prin videoclipuri scurte cu ce se întâmplă în spatele filmărilor oficiale, fenomene stranii din bucătaria dânsei și răspunsuri pasiv-agresive la nemernicii ce încearcă să o corecteze gramatical. Printre astea sunt și clipuri cu rețete, să ne mai folosim un pic și neuronii cât stăm pe aplicația ce provoacă dependență, măcar cât sa nu ne pice scuipatul din gură.

În titkokul acesta cineva a acuzat-o de sărăkie pe doamna Jamila, pe motivul că nu are plită pe inducție. Mama rețetelor îi demonstrează contrar, și nu e vorba doar de una, ci chiar mai multe de câte clase are ticălosul ce dă aiurea din gură. Dă-i la mumu, Jamila!

Comentariile ilustrează o comunitate unită, ce dă dovadă de umanitate prin apărarea doamnei Jamila.

Bărbări cap coadă

În fruntea clasamentului discutăm despre regele bilingv al înțelepciunii, nimeni altul decât Tanc Jmecher Miles, care vorbește neironic ca Brad Pitt când a mers la olărit.

Totuși, fetelor, aveți grijă inainte să vă îndrăgostiți. În ciuda aparențelor, El nu este dulce, e amar, nu este îndrăgostit, e rece. Inima Lui nu e bună și dulce și caldă, e rece, dar e tare.

Idolul nostru își etalează ținuta cap coadă sus jos Bărbări, are și diamante și lanț, în total cam cât ai da pe un apartament într-o zonă bună, însă asta nu contează, ce contează e că se simte bine, se simte confident. El ne spune că poți să fii la fel de successfulîn viață și îmbrăcat de zece lei sau douăj de euro. Cel mai important lucru, părerea Lui, dar și a multor altora, nu e Versaci bracelet sau pinki ring cu diamante, înainte de imagine, caracterul, e important ce aveți în voi.

Iar cel mai inimos din toată situația este Regele Însuși, prin vorba Sa celebră: „woah, woah, be careful” ce demonstrează cel mai bine cât de mult Îi pasă de noi și-Și dorește să devenim cea mai bună variantă a noastră.

Acest articol a fost scris de autorx în cadrul Academiei Trepanatsii, un atelier de scriere trepanată pe termen lung organizat de redacția Dezarticulat pe discord. Ne dorim să antrenăm și să cultivăm voci noi în arta burghiului critic, a reportajelor angajate social și a investigațiilor ocultise în meandrele capitalismului târziu. Din economiile redacției și din patreon, plătim cursanții care își dezvoltă abilitățile jurnalistice în cadrul Academiei. Dacă vrei să le susții activitatea și creșterea, cumpără un abonament Trepanatsii pe patreon:  https://www.patreon.com/dezarticulat666

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.