HomeAcademia Trepanatsii4 scene de sex din programa de bac pe care să le...

4 scene de sex din programa de bac pe care să le citești în loc de educație sexuală

După cum probabil știți deja, ne batem gen bravo ai stil cu Bulgaria pentru cea mai mare rată de adolescente gravide din Europa și asta nu e tot. Cred că săptămâna trecută am văzut la antena stars un tip care cerea poze la fetițe de 12 ani spunând prin telefon “doamnelor voi nu înțelegeți că eu n-am făcut nimic”. Ca să nu mă dau cu capul de toți pereții, eu, un simplu adolescent miop, m-am pus pe cetit ca unul conștiincios și am realizat destul de repejor că fuck it, nu avem nevoie de educație sexuală, e totul în materia de bac, mai exact aia de română, nu știu ce faceți voi ăia freaky l-a mate.

Vă invit aşadar la o plimbărică printre cele mai memorabile “scene erotice” (cum zic profii), şi ce cred eu elev de nota 100 despre ele.

4.  Mențiunea obligatorie cu whatever the fuck se întâmplă în Ion

Ştii că o ducem bine când faptul că Ana a fost violată nu e discutat deloc şi de fapt problema era că ea era fată naivă fără cap și fără figură maternă să o învețe cum să se poarte cu băieții. În alt colț radfem vrea Ion scos din programă că e abuz de femei, de parcă asta nu tot ignoră problema violului și o bagă sub preș. Am bias despre cartea asta pentru că îmi place Rebreanu dar asta nu e hot 0/10 și era și tasu în cameră imaginează-ți.

3. Cătălin x Cătălina dirty talk

Îi mulțumim poetului național mihai eminescu că ne-a dat cea mai “nice guys finish last” poezie pe care am citit-o vreodată. În timp ce luceafărul virgin se plimba de nebun să-şi piardă nemurirea ca să fie cu fata de împărat, ea l-a lăsat pentru chad-ul de cătălin, care îi explică foarte fin cum e cu sexul în universul geniului eminescian. Ceva cu băiatul e vânătorul, fata e pasărea, o prinde în laț, nu am putut să mă concentrez atât de tare mă topeam. 3/10

2. Post ora de filosofie hot and heavy cu ștefan gheorghidiu adică camil petrescu

Pe mine nu mă gâdilă nimic mai tare decât o partidă bună de mansplaining. Pentru voi, brutele care nu înțelegeți că secsul poate fi o activitate cultural-intelectuală de primă clasă, e clar că n-ați fost atenți când făceați ultima noapte de dragoste (şi dumnezeu cu mila să fie asta ultima). Eu cred sincer că domnul petrescu ar trebui să frământe mai puține manuale de filosofie clasa a doişpea, dacă ştiți ce zic 7/10

1. Aia din Enigma Otiliei care nici nu se întâmplă

Aşa îmi vreau și eu bărbații culcați pe canapea un pic submissive un pic breedable 10/10

Ți-a plăcut articolul?

Acest articol a fost scris de autorx în cadrul Academiei Trepanatsii, un atelier de scriere trepanată pe termen lung organizat de redacția Dezarticulat pe discord. Ne dorim să antrenăm și să cultivăm voci noi în arta burghiului critic, a reportajelor angajate social și a investigațiilor ocultise în meandrele capitalismului târziu. Din economiile redacției și din patreon, plătim cursanții care își dezvoltă abilitățile jurnalistice în cadrul Academiei. Dacă vrei să le susții activitatea și creșterea, cumpără un abonament Trepanatsii pe patreon:  https://www.patreon.com/dezarticulat666

2 COMMENTS

  1. Articolul este de o prostie, bigotism si pudism ce ne intoarce in evul mediu, cel mai negru eviu al omenirii, cand sotul nu avea voie sa vada intimitatile femeii, camasa de noapte era ca o camasa de forta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.