HomeAcademia Trepanatsii5 sortimente de înghețată care îți vor calma anxietatea climatică

5 sortimente de înghețată care îți vor calma anxietatea climatică

Pfuuu.. ce cald e afară, prietenx. Oare de ce e așa cald? Poate pentru că e vară? Da, bine, vară e în fiecare an. Realitatea este că o catastrofă climatică este iminentă acum și asta ne face să ne urcăm pe pereți de anxietate, chiar mai mult decât căldura. Între două sesiuni de mindfulness oferite de free trial-ul la ceva aplicație, uite câteva sugestii cu care te poți răcori fizic și mental:

1.Polar, înghețata impractică cu aspect de săpun împachetat în ambalaj de unt pe care o luai cu un leu de la alimentară când ieșeai pe afară. Pentru că datează de pe vremea comunismului, toți boomerii îți spun că nu mai e la fel de bună, că totul s-a stricat de când nu mai este nea Nicu. Ok, tataie, dar știi ce s-a mai stricat? CLIMA, DORELE, DAR ȚIE NU-ȚI PASĂ, deși ieși în soare la piață să îți cedeze inima.

2.Napoca, sau orice altă înghețată românească, dar sincer, nimic nu e mai neaoș decât Napoca. Gustul și textura tradițională îți vor aminti instant că ești român, deci faci parte din cel mai #binecuvântat neam, ocrotit atât de Dumnezeu, cât și de Zamolxis, astfel încât vei trece prin catastrofa climatică precum animalele de pe arca lui Noe.

3.Înghețatele retrase recent din magazine pentru că erau contaminate cu oxid de etilenă, un insecticid cancerigen. Înțelegem perfect reacția asta la disperarea provocată de gândul constant că în câțiva ani vom lua foc de-a binelea, dar probabil mori mai rapid din cauza asta decât de la înghețata toxică. De asemenea, brandurile din această categorie nu sunt sincer cele mai gustoase sau ieftine.

4.Înghețată vegană. Precum Magnumul cu migdale californiene cultivate printre incendiile de vegetație sau Netflix & Chill’d de la Ben and Jerry (care atrage atenția asupra efectului nociv asupra planetei pe care îl are streamingul HD, evident), pentru că simți că ești părtaș la încălzirea globală pentru că odată ai făcut două dușuri în aceeași zi și te roade vina în timp ce marile corporații ard combustibil fosil de nu se vede om cu persoană.

5.Gelato artizanal din lapte de capră de pe Calea Victoriei. Pentru că tu ești un tânăr frumos și liber, de bon ton, care nu se stresează de apocalipsa iminentă pentru că merge zilnic cu trotelina l-a scârbici și nu pleacă de acasă fără paiul reutilizabil, așa că îți faci partea în a combate încălzirea globală, ba uneori mai postezi și un infographic la story, din mărinimia inimii tale de millenial pseudoactivist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.