HomeAcademia TrepanatsiiAm aflat cine stă în spatele amenințării sexomarxiste

Am aflat cine stă în spatele amenințării sexomarxiste

Amenințarea sexomarxistă care bântuie prin Zeitgeist-ul socio-politic al zilelor noastre nu este ceea ce credem. Mulți ies la iveală precum larvele dintr-un butuc putrezit și strigă „Dom’le, au venit ăștia cu propaganda sexomarxistă. Da’ cum să mai dorm eu liniștit când văd că ne mor țara și valorile ??!!1!”. Totuși, cu toții ajungem la realizarea că viața bate filmul. În realitate nu există un grup bine organizat, trecut prin tot felul de psyop-uri de-a lungul decadelor, himera sexomarxistă fiind doar un biet proletar al online marketing-ului.

După multe suspiciuni și vânători de vrăjitoare s-a aflat, pe ruta “mi-a șoptit o păsăricx” (nu era dronă de la guvern, jur pe roșu), că [redacted], individ din spatele colosului care a băgat în sperieți o mare parte din populație, își petrece timpul lucrând 14 ore zilnic, belind ochii în monitor, retina-i fiind acaparată de combinațiile de culori și formele lipiste de viață din mediul corporatist, familiare cu existența acestuia.

„Consider că amenințarea capitalismului, a stilului de viață care ne stoarce de vlagă și optimism, ar trebui înlăturată, în ciuda faptului că de pe urma acestuia fac rost de bani pentru niște Whiskas. Pisicile mele sunt greu de mulțumit. Dacă nu pot cumpăra Whiskas am belit-o, eu urmez.”

Printre mieunatul pisicilor și gândul la sloganul „Miau! Mi-au tot ce vreau”, postacul nostru reușește să-și facă timp pentru lupta de gherilă împotriva capitalismului, dusă în mediul online. „De când cu dezbaterile astea  de care dau prin cine știe ce secțiune de comentarii, am primit niște răspunsuri foarte virulente, la care se adaugă și vreo două incidente unde am fost recunoscut pe stradă și acostat de ceva indivizi dubioși. Poliția a intervenit cât să calmeze situația, mai ales că băieții supărați pe mine ziceau că-s cetățeni suverani. Cât de spre polițiști, mi se par niște bombardieri plin de zel, deși odată mi-au găsit portofelul și mi l-au dat înapoi, cu tot cu cardul de la Cărturești.”

          La scurt timp după discuția pe care am avut-o, persoana în speță a ajuns să fie urmărită de SRI, rezultat al unui sondaj postat pe grupul de Facebook ACU LA LUPTĂ, PATRIOȚI!, pentru epurarea sexomarxismului, cel puțin din mediul online. Un whistleblower din SRI a susținut că persoane precum Anonimul pot părea demne de milă sau empatie, dar în realitate, spectrul sexomarxismului  se află în fiecare dintre ei, ca la o apăsare a tastei “Enter” să iasă la iveală, precum hoardele de zergi din Starcraft, scopul lor fiind distrugerea spiritului de “rOmÎnItAtE”. „Oameni ca ăștia am mai văzut când am fost cu Work and Travel la Guantanamo Bay”, a mai spus angajatul SRI.

Ți-a plăcut articolul?

Acest articol a fost scris de autorx în cadrul Academiei Trepanatsii, un atelier de scriere trepanată pe termen lung organizat de redacția Dezarticulat pe discord. Ne dorim să antrenăm și să cultivăm voci noi în arta burghiului critic, a reportajelor angajate social și a investigațiilor ocultise în meandrele capitalismului târziu. Din economiile redacției și din patreon, plătim cursanții care își dezvoltă abilitățile jurnalistice în cadrul Academiei. Dacă vrei să le susții activitatea și creșterea, cumpără un abonament Trepanatsii pe patreon:  https://www.patreon.com/dezarticulat666

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.