HomeAcademia TrepanatsiiCe carte de tarot ești în funcție de sosul preferat de la...

Ce carte de tarot ești în funcție de sosul preferat de la McDonalds

Tarotul – o practică care este folosită de sute de ani și care a căpătat multă popularitate în ultima perioadă prin intermediul diverșilor influenceri cititori în tarot de pe rețelele de socializare. Chiar dacă crezi în autenticitatea citirilor în tarot sau nu, trebuie să recunoști că ți-a apărut și ție măcar una pe Tik Tok și că te-ai uitat până la capăt, curios de ce îți va prezice. Fiecărei persoane i se potrivește câte o carte de tarot în funcție de zodie, sau în cazul nostru, de sosul preferat de la McDonalds.

Maioneză

Mergi pe varianta clasică și sigură – când nu mănânci de la McDonalds probabil îți cumperi maioneză radioactivă la tub. Cartea perfectă pentru tine este Roata Norocului, fiind probabil și emisiunea ta preferată de la TV, mai ales când îți petreci seara cu mamaie.

Sos dulce-acrișor

Ești copilul preferat al familiei care lua doar note bune la școală. Când erai în clasa a șasea doreai să devii medic sau inginer. Toată lumea are așteptări foarte mari de la tine, iar cartea potrivită pentru personalitatea ta este Magicianul, care semnifică talent, iscusință și dibăcie.

Sos 1000 de insule

Tu reprezinți copilul ciudat al vecinilor. Când erai mic mâncai aracet și colecționai scame. Nu există nici o carte mai potrivită pentru tine decât Nebunul, din motive evidente. Te rugăm să ieși din casă și să atingi iarbă.

Sos de usturoi

Ești întruchiparea unui tată balcanic care cară bolțari și repară mașina fără scule. Există șanse să conduci o Dacie galbenă lămâie și să fumezi țigările Carpați sau Snagov de contrabandă, făcute din tutun crescut în pădurea de lângă Cernobîl. Faci și grătare în fiecare săptămână, așa că ți se potrivește Împăratul pentru că ești un adevărat rege.

Fără sos

Preferi să te zgârie cartofii prăjiți în jos pe gât, fiindcă ești un adevărat psihopat tip Patrick Bateman. Cel mai probabil nu îți iei nici băutură, preferi să îți rămână gura uscată de la McPuișorul carbonizat de la Mc Romana. Nu putem să îți atribuim altă carte decât Diavolul, te descrie perfect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.