HomeAcademia TrepanatsiiCe este sindromul Skibidi Toilet și cum îl poți trata acasă fără...

Ce este sindromul Skibidi Toilet și cum îl poți trata acasă fără antibiotice

O mare parte din Generația Z și-a petrecut copilăria urmărind conținut destul de suspicios pe YouTube și alte platforme asemănătoare, și se pare că Generația Alpha ne calcă pe urme. O soartă blestemată a decis ca unul dintre show-urile favorite ale acestei generații să fie Skibidi Toilet. Dacă ai trăit într-o scorbură până acum, Skibidi Toilet este un serial de comedie realizată de creatorul de conținut DaFuq?!Boom!. Aceasta este dedicată copiilor și prezintă bătălia dintre două tabere: capete care ies din veceuri și personaje care au televizoare în loc de cap. Întreaga serie este animată în stilul unui joc video, cu multă acțiune și imagini care se mișcă rapid, fiind foarte stimulantă pentru creierul celor mici.

Ce-i îngrijorează pe părinți este dependența pe care o provoacă seria în rândul tinerei generații. Acest fenomen a căpătat denumirea de Skibidi Toilet Sydrome. Pe internet circulă o serie de videoclipuri care înfățișează copii suferind de simptomele acestui pseudosindrom. Dar unde există probleme, noi găsim soluții! Astfel, dacă și copilul tău sau copilul din tine prezintă simptome de sindromul Skibidi Toilet, îl poți vindeca tu singur, simplu și ușor. Iată ce trebuie să faci pentru acesta:

Expune-l la conținut de calitate

Cel mai probabil copilul tău se află în perioada în care își formează gusturile, astfel, trebuie expus la conent calitativ. Aici, noi recomandăm clipurile lui Vali Spaidăr care îți vor transforma copilul într-un adevărat sigma, fără nici un dubiu și în cel mai scurt timp. O altă alegere la fel de bună este Vlad Alexandrescu, care face videoclipuri alături de bunica sa și s-a întors de curând înapoi pe YouTube.

Du-l în biroul subteran al lui CTP

Destinația perfectă de vacanță pentru toată familia este biroul subteran al lui Cristian Tudor Popescu. Veți coborî împreună pe scara de sârmă care duce în man cave-ul lui CTP, iar copilul tău va fi atât de impresionat de înțeleptele cuvinte ale acestui om de cultură, încât va uita complet de toată seria Skibidi Toilet. Când vă veți întoarce înapoi acasă, acesta își va lăsa în urmă vechile skibideletniciri și jocuri și va publica de Crăciun articole în care susține că Isus a dezvirginat-o pe Fecioara Maria din interior.

Spune-i o poveste de noapte bună

În loc de clasicele povești de noapte bună, poți să faci un pas în față și să-l adormi cu un podcast în care Nikita povestește ce a mai vorbit la telefon cu Michele Morrone. Pe lângă o poveste captivantă, îi vei oferi și vise plăcute: fața lui Nikita ieșind din toaletă în loc de cea a lui Skibidi toilet, și Michele Morrone cu cap de televizor.

Amenință-l că-l dai la triburile de canibali din Fiji

Când nimic altceva nu mai funcționează, este timpul să treci la ceva mai serios. Nu susținem pedepsele corporale sau urlatul la copii, așa că e perfect okay să îi spui copilului ,,Dacă nu oprești tableta și continui să te uiți la Skibidi Toilet, nu am de ales și va trebui să te dau la canibalii din Fiji să te pape’’. Dacă nu ești fanul Insulelor Fiji, poate ești fan protomanele din anii 90, caz în care îi poți spune că-l dai trupei Canibalii din Ploiești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.