HomeAcademia TrepanatsiiCe format de meme preferi și ce spune asta despre tipul tău...

Ce format de meme preferi și ce spune asta despre tipul tău de energie de gen

O variantă extinsă a articolului a apărut în print în Almanahul Trepanatsii, disponibil la vânzare aici.

1.     Azi ești tânăr, mâine…

Un format de memă arhetipală care concede că trecerea timpului este inevitabilă și care confruntă tanatofibia cea de toate zilele cu realitatea din teren. Dacă ai creat o memă cu acest format sau ai apreciat vreuna pe rețelele de socializare, înseamnă că ai energie masculină, „puternic, fără iubire”. Ai forța masculină necesară pentru un act de creație intelectuală precum este aprecierea sau utilizarea acestui format, dar lipsa iubirii se reflectă în nihilismul de care dai dovadă prin asumarea pesimist-fatalistă care reiese subtil de aici.

2.     În tine sunt doi lupi

 Deși memele expiră mai repede decât laptele, nimeni nu poate uita acest format care a umplu spațiul memistic românesc, care emană energie „puternic, iubitor”. Adică puternic (energie masculină) și iubitor (energie feminină), îmbină ce e mai bun din cele exclusiv doar și numai două sexe. Ești puternic pentru că știi că în tine sunt doi lupi și ai autonomia de a decide pe care să îl hrănești și iubitor, pentru că alegi să îi hrănești, ceea ce îți demonstrează instinctele materne. Dacă ai postat folosind acest format, ești om frumos.

3.     Aruncă-mă lupilor și mă voi întoarce…

Mulți ar putea fi surprinși, dar acest format de memă este de fapt „slab, fără iubire”, deci energie feminin-masculină. S-ar putea crede că e nevoie de curaj (masculin) pentru a accepta o soartă atât de sordidă precum cea la care e supus cel aruncat lupilor, dar adevărul e că mema are o încărcătură pur ipotetică și declarativă. E o promisiune care nu va fi niciodată îndeplinită, iar dacă ai utilizat acest format de memă, ai crezut că pari Hercule și de fapt ai fost o simplă naiadă, nimfă de apă dulce.

4.     I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it❤️

Acest format persiflant de ipotetic vorbind memă este de fapt un citat „slab, iubitor”, întrucât păstrează pentru posteritate cuvintele unei femei (slab, iubitor), concentrând chintesența feminină. Prin declararea „puterii” de fapt arăți că îți conștientizezi nivelul inferior pe scara ierarhic-naturală și că ești dispusă să continui să lucrezi pentru binele celor dragi, al familiei, fiind femeie, cu energii înalte, o floare între mărăcini. Dacă ai postat meme cu acest format și crezi că ești bărbat, nu prea ești. Dacă ai postat ca femeie, ți-ai îmbrățișat feminitatea. O altă opțiune nu există.

O variantă extinsă a articolului a apărut în print în Almanahul Trepanatsii, disponibil la vânzare aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.