HomeAcademia TrepanatsiiCe meserie ți se potrivește în funcție de desenul animat preferat din...

Ce meserie ți se potrivește în funcție de desenul animat preferat din copilărie

Indiferent dacă ești medic stomatolog, trapper pe SoundCloud sau corporatist care bea cafele la suprapreț, sunt șanse mari să fi arătat interes pentru un anumit domeniu încă din copilărie. În perioada copilăriei se formează anumite abilități care pot indica ce profesie i se va potrivi cel mai bine viitorului adult. Astfel, după un criteriu foarte simplu – desenul animat preferat – ne putem da seama pentru ce meserie suntem făcuți. Atenție! În urma acestui articol e posibil să vrei să te reprofilezi profesional.

Phineas și Ferb

Dacă desenul tău preferat a fost Phineas și Ferb, probabil îi aveai ca model în viață pe cei doi copii care realizau felurite invenții în curtea lor. Însă acum ești adult, și nu te mai îndeletnicești cu invenții copilărești. După o analiză amănunțită a profilului tău psihologic, îți recomandăm să devi designer de interior pentru camere de tortură.

Minunata lume a lui Gumball

Există posibilitatea să nu fi ieșit niciodată din faza Gumball și încă să urmărești serialul chiar și la cei 23 de ani ai tăi. Îmbinând utilul cu plăcutul, cea mai potrivită meserie pentru tine este rageposter pe 4chan.

Povești din folclorul maghiar

În cazul acestui desen animat vei vrea să ai o abordare mai tradițională: ți se potrivește cultivator de ridichi bio sau numărător de copaci în pădure.

Să înceapă aventura!

Să înceapă aventura sau Adventure Time este un serial animat cunoscut pentru elementele sale fantastice – în concluzie, ești un visător. Meseria ta de viitor este tânăr antreprenor deținător de casă de discuri obscură din Obârșia Lotrului. Astfel, vei avea ocazia să îi lansezi pe toții muzicienii neauziți de pe SoundCloud.

Laboratorul lui Dexter

La fel ca și Dexter, ești un adevărat savant și probabil stăpân al științelor exacte. Meseria perfectă pentru tine este Piciorul de Elefant de la Cernobîl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.