HomeAcademia TrepanatsiiCum reacționezi la mesajul de eroare de la Windows în funcție de...

Cum reacționezi la mesajul de eroare de la Windows în funcție de țigările pe care le fumezi

Mesajul de eroare Windows – un moment din viața fiecăruia care ne poate stârni diverse reacții în funcție de temperament, dispoziție sau… țigările fumate. Nu este ceva foarte evident, însă tipul de țigări pe care le fumezi poate spune multe despre tine și despre trăsăturile tale de caracter. Există câteva cercetări despre impactul psihologic al mesajului de eroare asupra minții umane, însă niciun om de știință nu s-a gândit să coreleze reacțiile fiecărui individ de factori obiectivi precum țigările preferate. Însă, noi suntem aici pentru a umple acest gol existent în studiile de specialitate.

Malboro Roșu

Dacă fumezi Malboro Roșu, anii de cercetare spun că ești o persoană căreia îi sare repede muștarul și care reacționează din scurt. În concluzie, când vezi mesajul de eroare pe ecran, o să dai o gaură cu pumnul prin monitor din pricina presiunii psihologice exercitate de acesta asupra psihicului tău fragil.

Kent Mode Albastru

În cazul acestor țigări, ești expert în tehnologie. Probabil cunoști o combinație atât de ezoterică de taste încât faci calculatorul să se sperie de tine și să nu mai dea eroare cât timp îl mai ține placa de bază.

Sobranie Gold

Ai un caracter pacifist și crezi în rezolvarea conflictelor pe o cale amiabilă. Mesajul de eroare de la Windows îți va stârni un sentiment profund de regret. Astfel, îi vei da un pupic calculatorului, cu speranța ca acesta să se răzgândească, să te ierte și să funcționeze din nou.

Camel Galben

La primirea mesajului de eroare, vei apăsa pe butonul ,,Ok’’, după care vei repeta exact aceeași operațiune, care te va duce la un nou mesaj de eroare. Vei face asta la nesfârșit, intrând într-un ciclu infinit de mesaje de eroare, exact ca furnicile care se învârt în cerc.

Țigări la bucată de la chioșcul de la colț de stradă

Lucrezi zilnic în Excel, și aici există două tipuri de reacții: 1. fiecare eroare pe care o primești este echivalentul unui pumn primit în față, care te aruncă într-o criză de plâns în care te tăvălești pe jos sau dai cu pumnii în tastatură. 2. În caz contrar, o eroare înseamnă o pauză mintală de la celulele din foaia de calcul și munca monotonă pe care o prestezi zilnic, astfel că sari în sus de bucurie și îți îmbrățișezi colegii de birou.

Nu fumezi

Nu multă lume știe, dar erorile de Windows sunt un efect advers al fumatului. Deci, tu nu primești niciodată mesaje de eroare, pentru că nu fumezi. Dincolo de glumă, fumatul dăunează grav sănătății.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.