HomeAcademia TrepanatsiiCum să dai ursul afară din cămară când ești cu toată familia

Cum să dai ursul afară din cămară când ești cu toată familia

Se spune că gluma cu ursul din cămară datează de pe vremea lui Burebista și că este transmisă genetic fiecărui român. Chiar și așa, când vine vorba de petrecut timp în familie – fie cu părinți, copii, nepoții sau verișorii de gradul 17 – dorim să stăm departe de obscenități. Însă, oricât ne-am feri de adevăr, ursul este în cămară iar noi trebuie să-l dăm afară. Pe lângă varianta clasică și neplăcută, există și altele, potrivite pentru întreaga familie. Dacă îți place să petreci timp de calitate cu cei dragi, consideră următoarea seară în familie deja planificată.

Spune-i că e Săptămâna Iberică la Lidl

Pe lângă delicatesele din cămară, ursul nostru iubește dieta Mediteraneană mai mult decât orice pe lume. Astfel, de cum află că la Lidl este Săptămâna Iberică, va fugi mâncând pământul să își cumpere măsline cu anchois sau chipsuri cu aromă de șlapii lu tataie.

Trimite-l cu tata la pescuit

Poți adopta ursul în familie, incluzându-l și pe el în activitățile voastre recreative. Datorită apetitului său pentru pește, ursul va dori să i se alăture tatălui la pescuit. Dar mare grijă! Nu vrei să îl faci să își readucă aminte vechile traume de la episodul cu vulpea.

Arată-i dansul urșilor

Pentru efecte maxime ursul trebuie să vadă acest obicei de iarnă pe viu. Însă dacă nu mai poți aștepta până la următorul Crăciun, îi poți arăta acestuia un filmuleț. Va fi atât de jignit de proasta interpretare a tradiționalului dans ursesc, încât își va face bagajele și va pleca. Nu are ce căuta la case atât de nepricepute la cultura lui.

Spune-i gluma cu ursul din cămară

Chiar și urșii din cămară au urși în cămară. Așa că poți să îi spui poanta și ursului; nu o să se aștepte niciodată la ce urmează. Astfel, va pleca înspre propria-i cămară din vizuină pentru a da afară ursul, deoarece nu vrea să-i deranjeze nimeni ordinea de pe rafturi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.