HomeAcademia TrepanatsiiCum să demaști extratereștrii deghizați în colegi de la corporație

Cum să demaști extratereștrii deghizați în colegi de la corporație

,,Extratereștrii sunt printre noi’’ este o sintagmă auzită des în ulimul deceniu și susținută cu argumente puternice de către fanii teoriilor conspirației. Însă mulți subestimăm cât de ,,printre noi’’ sunt cu adevărat aceste ființe nepământene. Ei se ascund la toate colțurile: la taraba de mici din piață, la masa cafenelei tale la suprapreț preferate și chiar în spatele birourilor de la locul tău de muncă. Dacă i-ai considerat vreodată pe unii dintre colegii tăi de la corporație ca fiind suspicioși, acesta este semnul tău că sunt de fapt extratereștri sub acoperire. Însă nu sta cu mâinile în sân – există metode e a-i demasca, exact ca în Scooby Doo.

Pune-i Domestos în ceașca de cafea

Indiferent dacă bea cafea de la cafenea de hipsteri, adusă de acasă sau de la filtrul obosit de la serviciu, o metodă bună de a demasca extraterestrul este să îi ascunzi niște înălbitor în ceașcă. Domestosul vine cu o gamă variată de arome, însă, după ani de cercetare în domeniu, s-a dovedit că cele mai bune rezultate în demascarea extratereștrilor o are Domestos Total Hygene Lime Fresh.

Trimite-l în excursie în Athos cu Cezar Ionașcu

Cunoscutul influencer care dă sfaturi bărbaților, Cezar Ionașcu, oferă și tabere în Athos în care își propune să îi transforme pe fanii săi în ,,bărbați adevărați’’. Astfel, în cazul în care colegul tău e bărbat, îi poți cumpăra un bilet dus-întors spre Grecia, nu ca să se relaxeze pe plajă, ci să ia parte la tabăra de îmbărbățire. Agonia acestuia va fi atât de intensă, încât se va demasca singur în văzul tuturor pentru a chema nava mamă să îl ducă înapoi pe planeta sa de baștină.

Fă-i un makeover de Drag Queen

Nu există activitate mai bună de bonding și team building decât să vă faceți unul celuilalt un machiaj full glam. După ce vă distrați la maxim cu talentul de makeup artist al fiecăruia, extraterestrul va dori să își îndepărteze machiajul, deoarece nu îi face bine la ten dacă adoarme cu el. Însă masca lui nu a fost concepută pentru apa micelară radioactivă din comerț, așa că se va topi și îi va dezvălui adevărata față.

Spune-i că Mirel din Turnu Măgurele a câștigat 7,32 milioane de euro la Loto

Dă-i colegului sau colegei tale știrea uluitoare că Mirel din Turnu Măgurele a căștigat 7,32 milioane de euro la Loteria Română, ceea ce-l va face gelos pe acesta. Gelozia, la fel ca și furia va declanșa o dilatare a vaselor de sânge, în special cele din zona feței, ceea ce va crește automat și temperatura pielii. Extratereștrii au, în general, o temperatură corporală mai scăzută decât a oamenilor, iar costumele lor umane au fost concepute pentru aceasta. Astfel, orice mică ridicare de temperatură a corpului va cauza topirea costumului.

Citește-i poeziile maestrului Radu Demetriades

Printre necesitățile din geanta sau rucsacul pe care îl porți cu tine la muncă ar trebui să se afle și volumul ,,Gioco di mano’’ al lui Radu Demetriades. Astfel, vei fi pregătit ca în orice moment să îl scoți la iveală și să îi citești extraterestrului nostru o poezie. Va fi atât de emoționat încât va începe să plângă, iar cum lacrimile extraterestre conțin acid sulfuric, acestea vor distruge masca și îi vor da în vileag adevărata identitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.