HomeAcademia TrepanatsiiCum să învingi baba care se luptă cu hidra

Cum să învingi baba care se luptă cu hidra

Baba cu fâș care se luptă cu hidra, un personaj realizat  cu multă îndemânare de Bogdan Onician (Facebook), a devenit o adevărată vedetă în mediul online. Aceasta este acum noul Romanian final boss, iar până acum niciun viteaz luptător nu a reușit să o înfrângă. Însă jocul nu se termină aici. Pentru că orice naș își are nașul, și baba noastră cu fâș poate fi doborâtă – iată câteva metode:

Suflă-i praf magic în față

În acest joc poți să adopți orice rol dorești, însă cel mai util este acela de vrăjitor. Ca orice vrăjitor care se respectă, pe lângă baghetă, pantofii cu care punea Aladin frână la covor și o șaorma cu de toate, mai ai la tine și un săculeț care conține praf magic, adus direct de pe plajă de la Mamaia. Odată suflat în fața babei, praful o va deruta pe aceasta și va începe să își caute ochelarii prin poșetă, timp în care îi poți da lovitura finală.

Gâdil-o

Ființele mistice sunt foarte sensibile la gâdilat. Astfel, când o gâdili pe baba cu fâș, acesteia îi va cădea proteza dentară, iar mai apoi se va dezintegra în bucățele. Chiar dacă nu este cea mai curajoasă și alpha male metodă de luptă, este una dintre cele mai eficiente.

Captureaz-o într-un tablou

Folosindu-ți încă o dată puterile de vrăjitor mistic, o poți prinde pe bătrână într-un tablou, exact ca într-un Pokeball. Ai nevoie doar de o pânză de pictură și ,,Manualul Tancului’’ din care să reciți câteva citate demne de rangul tău de vrăjitor. Această lectură va deschide în tablou un portal spre o altă lume, și tot ce rămâne de făcut este să arunci panza spre babă. După ce ai capturat-o, poți păstra tabloul ca trofeu și să îl agăți pe peretele din scorbura ta.

Convinge-o că ești nepotul ei

În cazul acestei metode, trebuie să ai o putere de convingere mare,  să fii un bun orator… sau un bun manipulator. Trebuie să o convingi că ești de fapt nepotul ei de mult pierdut în pădure la Peșteana. Aceasta va prinde drag de tine –  fiind sânge din sângele ei – și te va lăsa să treci nivelul fără să vă luptați.

Provoac-o la o bătaie cu perne

În loc de tradiționalele mijloace de luptă, o poți invita pe băbuță la o bătaie cu perne pe cinste. După ce bătaia s-a încins, vor zbura pene peste tot. Baba cu fâș se va pierde în toată această situație, iar tu poți să profiți fugind sau dându-i lovitura fatală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.