HomeAcademia TrepanatsiiCum să te ferești de hipsterii care fumează IQOS în cafenele la...

Cum să te ferești de hipsterii care fumează IQOS în cafenele la suprapreț – un ghid practic

În România a început o nouă epidemie: fumătorii de IQOS. Pentru cei care au lăsat noul trend să treacă neobservat, IQOS este un dispozitiv pentru fumători care folosește tutun încălzit. Scopul principal al acestei invenții este să reducă mirosul fumului de țigară, însă tot ce reușește este să îl facă și mai neplăcut decât era înaine. Asemenea celor care folosesc vape-uri, fumătorii de IQOS trăiesc cu impresia că au voie să fumeze oriunde, chiar și în spațiile închise, nedestinate fumătorilor. Pe lângă băile publice, locul preferat de fumat al acestora îl constituie cafenelele la suprapreț. Însă cum putem opri această pestă? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să scapi de hipserii cu IQOS din cafeneaua ta preferată:

Cântă-le ,,În pădure la Peșteana’’

Nu există nimic pe care fumătorii de IQOS să îl urască mai mult decât aerul curat, fără miros de Heets cu aromă de pufuleți cu cașcaval. Astfel, când le va ajunge la urechi acest HIT românesc, primul lucru care le va veni în cap are să fie mirosul proaspăt de aer de pădure. Nu vor putea suporta acest gând, și vor pleca în alt loc pe care să îl polueze.

Aleargă un maraton de 40 de kilometrii în jurul mesei lor

O metodă bună de a face pe cineva să se lase de un obicei prost este să îi arăți de ce ar putea să fie în stare dacă ar renunța la acel viciu. Un lucru pe care plămânii tumefiați și stafidiți ai hipserilor fumători de IQOS și băutori de Frappuccino nu l-ar putea face ar fi să reziste unui maraton de 40 de kilometri. Pentru a le dovedi că ești un campion nefumător, aleargă 40 de kilometri în jurul mesei la care stau pentru a dovedi dominanță.

Invită-i la un concurs de suflat baloane de săpun

Cine se mai gândește la suflat inele de fum când poate sufla balonașe de săpun. Invită-i pe fumătorii tăi de IQOS favoriți la un concurs de suflat baloane. Cu plămânii anterior menționați vor pierde cu siguranță competiția, iar tu poți da vina pe fumat, oferindu-le un nou motiv să se lase.

Întreabă-i dacă le e frică de Bau-Bau

Încă o soluție muzicală, încă un șlagăr autohton. Întrebarea ,,Ție îți e frică de Bau-Bau?’’  va readuce creierul hipsterilor la setările din fabrică și le va induce un mindset grădiniță pe sistem grupa mijlocie. Aceștia se vor întoarce la colorat fișe cu viermișori zâmbăreți care ies din măr și la recitat ,,Cățeluș cu părul creț’’ și vor uita complet de fumat IQOS în spații nedestinate fumătorilor.

Arată-le cântecul antidrog din ,,Pariu cu viața’’

Trupa LaLa Band este responsabilă pentru bine cunoscutul cântec tip campanie antidrog din emisiunea ,,Pariu cu viața’’. Când vor vedea mesajul emoționant al piesei, fumătorii IQOS vor spune ,,Gata, tati, asta-i ultima!’’ și vor renunța la nicotină și fumat în cafenele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.