HomeAcademia TrepanatsiiDe ce ar trebui să îi dai follow lui nea Florian, dricarul...

De ce ar trebui să îi dai follow lui nea Florian, dricarul de pe Tik Tok care face mukbang cu mâncare de la pomană

Nea Florian (@florianchiva pe Tik Tok) este un domn care, de curând, a căpătat multă popularitate pe rețelele de socializare. Acesta conduce pe ultimul drum defuncții la volanul unui dric, ba chiar scrie pe pietre de mormânt și cântă la trompetă marșuri funebre la nevoie. Însă, cel mai important, nea Florian face videoclipuri în care le arată fanilor mâncarea primită la pomană sau prânzul de la serviciu. Iată cele mai copioase mukbang-uri ale lui nea Florian, dricarul de pe Tik Tok din Oltenia.

Pentru încălzire, nea Florian bea un ceai îndulcit cu miere în loc de un pahar de tărie deoarece acesta ține la sănătate.

Doar bărbații adevărați cu litere din alfabetul grecesc după nume mai mănâncă 12 metri de cârnaț pe stomacul gol.

Lui nea Florian îi place să facă colaborări și cu alți mukbangeri, de data asta mâna lui dreaptă, băiatul care îl ajută la muncă. Aceștia doi împart niște sarmale cu smântână – așa îi plac băiatului, așa e obișnuit.

În foarte multe videoclipuri, dricarul nostru favorit mănâncă pomana alături de câteva felii de pâine. Astfel, acesta nu se joacă, și alege cea mai premium pâine dintre toate: pâinea de Țăst, cu cartofi, pe care, de această dată, o mănâncă alături de un platou de aperitive.

Nea Florian iubește și legumele, pe care le mănâncă tot cu pâine. În acest caz, mănâncă pâine cu ceapă – perfectă pentru o cină romantică.

Ca  orice român care se respectă, domnul Florian mănâncă o întreagă carcasă de porc la micul de jun.

Tot din sfera românească, ziua de muncă nu poate începe fără ceva care să ne îndulcească puțin amarul, nea Florian alegând ciocolata Africana pe post de mică gustare.

Nu putem finaliza acest mukbang decât cu un desert de trei stele Michelin, signature dish-ul lui Nea Florian, desert fără de care acesta nu simte că mănâncă – Fanta de portocale cu pâine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.