HomeAcademia TrepanatsiiDragoste în Mercur Retrograd: Cum și-a descoperit Ligia sufletul-pereche pe Tarot Tiktok

Dragoste în Mercur Retrograd: Cum și-a descoperit Ligia sufletul-pereche pe Tarot Tiktok

În pauza de cafelutsă corporatistă Ligia a dat din întâmplare de o citire în tarot într-un reel de pe Instagram. E mare rușine să folosești aplicația TikTok, doar babalâcii și puștimea o folosesc, în schimb să urmărești content TikTok sub format reel la șapte zile după ce nici nu mai e viral pe aplicația-mamă este perfect ok. „Dacă vezi asta, am mesaj special pentru tine!” citește Ligia cu entuziasm. Dă like, follow, share, comentează c ă primește mesajul cu intenții bune și află că un hăndrălău în zodia rac se gândește la ea. Asta e mare lucru pentru un rac, rareori se gândesc la cineva nou, de cele mai multe ori doar jelesc după fostele relații.

Mesajul trimis către Ligia are așa de multă însemnătate încât a înlocuit toate memutsele dezarticulat de pe pagina Explore cu alte citiri în tarot și detaliile codificate despre schimbarea majoră ce urmează să aibă loc în viața ei. Un reel îi prezice că își va cunoaște sufletul pereche online, iar printr-o extragere de litere din supă alfabet află că inițiala acestuia este T. Alte două menționează iar de un rac și despre o persoană ce câștigă mulți bani. Ligia încearcă să pună piesele cap la cap, să formeze imaginea de ansamblu a acestui domn misterios ce urmează a o cuceri.

Revelația o lovește, Ligia exclamă fericită și se ridică glonț, vărsând cafelutsa capitalistă peste serverul Facebook. Ziua lui este pe 28 iunie, deci rac, s-a despărțit recent, este foarte bogat cu o firmă a cărei denumiri începe cu T. Este clar, nu poate fi nimeni altcineva decât milionarul Elon Musk! Cărțile tarot nu mint niciodată. Ligia părăsește incinta scârbiciului gata să cumpere un tuș de ochi negru, kit pentru blondul perfect și Profecund fertilitate feminină, ingredientele spre a deveni tipul de femeie ideală pentru Elon Musk.

Însă ceea ce Ligia noastră uită cu desăvârșire este coșmarul etern, părintele tuturor relelor de pe acest pământ, diavolul împielițat: mercur în retrograd, o amenințare continuă până pe 18 octombrie.

La coadă la magazin, Ligia nu comenteză că de ce nu se deschide încă o casă, e prea ocupată să-și creeze un cont pe Twitter, platforma preferată de sufletul ei pereche. În timp ce citește ultimele noutăți despre sejururile spațiale, primește un SMS de la Tibi, colegul IT-ist cu care a ieșit de câteva ori la cafelutsa Tinder. Deși a crezut că îl poate schimba, Ligia a considerat după un timp că  relația dintre ei nu merge deoarece Tibi este pur și simplu, prea cringe.

„Buna, Ligia! Ți-aș fi scris pe Facebook, dar văd că a picat serverul. Nu e problemă, îl și repar în seara asta (emoji cu maimuță). Tu trebuie să fii tare obosită, fiindcă toată ziua ai umblat prin mintea mea (emoji cu râs extrem). Ai văzut Jocul Calamarului? Poate ai vrea să ne uităm împreună… (alt emoji cu maimuță)”

Să fie oare adevărat? T de Tiberiu, nu de la Tesla. 7 iulie, ziua lui Tibi când toți colegii de la lucru i-au personalizat un tort cu o urare scrisă în baza doi și i-au făcut cadou o cănutsă pe care scrie „Programatorul numarul 0”. Salariul de 2000 de euro din IT.  Ligia scapă produsele pe jos, dărâmată.

Ai grijă ce îți manifestezi, Ligia!

Ți-a plăcut articolul?

Acest articol a fost scris de autorx în cadrul Academiei Trepanatsii, un atelier de scriere trepanată pe termen lung organizat de redacția Dezarticulat pe discord. Ne dorim să antrenăm și să cultivăm voci noi în arta burghiului critic, a reportajelor angajate social și a investigațiilor ocultise în meandrele capitalismului târziu. Din economiile redacției și din patreon, plătim cursanții care își dezvoltă abilitățile jurnalistice în cadrul Academiei. Dacă vrei să le susții activitatea și creșterea, cumpără un abonament Trepanatsii pe patreon:  https://www.patreon.com/dezarticulat666

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.