HomeAcademia TrepanatsiiFără busuioc, o tânără își pune oregano sub pernă și-l visează pe...

Fără busuioc, o tânără își pune oregano sub pernă și-l visează pe Florin Mîndru

„Nu știam că pot fi consecințe așa grave!”, mărturisește cu stupoare tânăra, încă obosită după noaptea grea. „Credeam că poți folosi orice condiment, bine că n-am pus chimen”.

În noaptea celei mai friguroase zi a anului, de Bobotează, se practică punerea busuiocului sub pernă pentru ca burlăcițele să-și viseze sufletul pereche. Tradiția se spune că ar prezice mult mai bine viitorul decât cititrile în tarot de pe tiktok. Cum tânăra în cauză s-a tot lovit, în mod inexplicabil, de câteva citiri care-i preziceau o mare schimbare în viața amoroasă, a fost sigură că, în noaptea ce urma, acest pretendent amoros i se va arăta la față în vis. Făcând inventarul condimentelor, descoperă cu uimire că-i lipsește ingredientul cheie, dar are, în schimb, foarte mult oregano.

Curioasă și nerăbdătoare să afle cine îi este predestinat, tânăra adoarme rapid, iar ursitul apare de îndată. Se face că se află într-un restaurant italienesc, iar acesta o așteaptă la o masă cu o pizza în față.  Apropiindu-se de el încântată, visul se transformă în coșmar când își dă seama că este Florin Mîndru, faimosul loverboy de pe tiktok, care invită toate fetele de pe platformă la o ciocolată, la un șnițer, pe un balot de fân.

-Puișor mic, începe ursitul să silabisească, te invit la o feliutsă de pitsa să servim împrună. Mulți pupici kiss love te amo!

Pe masă se află și o ciocolată Laura pe care Florin dorește să o împartă de asemenea. Când face gluma cu Laura, burlăcița se trezește țipând.

Tânăra mai mărturisește, cu mare rușine, că a băgat o mașină de spălat de Bobotează, fiindcă ar fi rămas fără haine curate. Suspectează că și asta ar fi un motiv pentru ceea ce a visat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.