HomeAcademia TrepanatsiiIstoria artei conform gemenilor DaVinki

Istoria artei conform gemenilor DaVinki

Chris și Patrick Vörös sunt doi gemeni influenceri din Canada care au devenit faimoși la nivel internațional. Pe parcursul anilor, au cochetat frecvent cu platformele de socializare, realizând diverse videoclipuri menite să stârnească râsete. Însă faima acestora provine de la un răspuns la o întrebare de cultură generală, ei spunând că Mona Lisa a fost pictată de DaVinki. De aici, și-au primit porecla de ,,DaVinki Twins’’. Însă asta ne face să ne întrebăm cum arată istoria artei prin ochii gemenilor DaVinki. Iată câteva opere celebre în viziunea lor:

Nelson Lisa

Într-un univers paralel, din cauza unor probleme digestive (trebuia să elimine jumătatea de kilogram, cum ar spune cel în cauză), Mona Lisa nu a putut să stea nemișcată ore în șir pentru a fi modelul dragului nostru DaVinki . Astfel, acesta l-a chemat pe Nelson Mondialu’ să îi fie noua sursă de inspirație.

Geneza ursului din cămară

Încă dinainte de a-l face pe om, Dumnezeu a creat urșii din cămară, diavolul primind misiunea neplăcută de a-i da afară. Așa că au și ei geneza lor.

Nașterea lui Skibidi Toilet

Te-ai întrebat vreodată cum a apărut Skibidi Toilet pe lume? Acum ai răspunsul!

Chipi chipi chapa chapa cu cercel de perlă

Acest tablou a fost foarte greu de realizat de către Ioan Vierme deoarece pisica chipi chapa nu se mai oprea din dansat.

Coace doamne prunele

Aceasta este reinterpretarea cunoscutei piese după ce Van Gogh a reintrodus în organism jumătatea de kilogram în șoricioaică de Arad și a început să vadă sunete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.