HomeAcademia TrepanatsiiPostări ale seniorilor care te vor face să spui ,,m-am născut în...

Postări ale seniorilor care te vor face să spui ,,m-am născut în generația greșită’’

Alături de preșcolari, seniorii sunt categoria de vărsta cu cel mai mult timp liber disponibil. Și când nu croșetează, grădinăresc sau sunt spălați pe creier de programul de știri favorit, aceștia decid să își ocupe timpul cu butonatul rețelelor de socializare, în special Facebook. Astfel, au fost create o mulțime de grupuri destinate socializării persoanelor de vârsta a treia, cu teme variate, de la bancuri la matrimoniale. Câteodată, postările dragilor noștri seniori sunt atât de geniale, atât de splendide, încât ne fac să ne dorim să facem parte din generația lor.

Oricât am râde de bunici că nu se pricep la capitolul tehnologie, unii dintre aceștia sunt extrem de pricepuți la grafică digitală și design, creând cele mai bombastice și maximaliste postări de ,,bună dimineața, o cafelutsă binecuvântată tuturor’’. Știm că pare incredibil, însă nu Daniel Cafelutză a inventat această frază iubită de zoomeri, ci bunicii tăi.

Chiar și pensionarii au sigma grindset și postează citate tip mascul alpha puternic care își cheltuie tot salariul pe steroizi și vacanțe în Athos cu Cezar Ionașcu. Sperăm că bunicul tău nu a descoperit încă podcast-urile făcute în cămara ursului de către bărbați de 42 de ani care locuiesc cu părinții și nu au loc de muncă.

Meme-urile cu imagini generate de către inteligența artificială au început să capete amploare în rândul Genrației Z, însă persoanele în vârsta nu se lasă mai prejos – au descoperit că pot crea și ei imagini cu ajutorul AI. Însă, aceștia au o abordare diferită, creând imagini cu bebeluși și urări de la mulți ani, nu armate de hamsteri care distrug Calea Lactee sau urși din cămară desenați în stilul lui Van Gogh și Picasso.

Pensionarii ies din tiparul meme-urilor virale obosite, și își transformă bancurile amuzate râzi de te crăcănezi în meme. Aceștia nu se folosesc de poze, ci utilizează proprile caricaturi, provenite din revista de umor destinată seniorilor, ,,Nastratin’’.

Postările cu pisici ne inundă feed-urile tuturor, și se pare că au ajuns chiar și în grupurile de pensionari. Aceștia le duc la un alt nivel, și fac o combinație nebună din pozele cu pisoi drăgălași și clasicele postări de bună dimineața cafelutsa este servită. Această combinație garantează să topească chiar și inimile celor mai haini rageposteri de pe Threads.

Indiferent de vârstă, de grupurile de Facebook din care faci parte și de meme-urile trepanate pe care le consumi cu sau fără responsabilitate, noi îți urăm:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.