HomeAcademia TrepanatsiiQUIZ LORIN FORTUNA: Din ce civilizație virtuală faci parte?

QUIZ LORIN FORTUNA: Din ce civilizație virtuală faci parte?

Fost oficial al Partidului Comunist român iar mai apoi revoluționar în ’89, Lorin Fortuna a fost un politician român cu o vastă activitate. Însă nu pe activitatea lui politică urmărim să ne concerntrăm astăzi, ci pe opinile lui ezoterice absolut blestemate. Lore-ul e atât de dens și de blestemat încât ai nevoie de un reading guide de peste 1000 de pagini să îl înțelegi și probabil poți să îți scrii și teza de doctorat pe subiectul ăsta. Însă nu ne propunem să devenim maeștri ezoterici în Lorin Fortunism, ci doar să pătrundem puțin în ceața ideilor politicianului român, ca la sfărșit să aflăm din ce civilizație virtuală facem parte fiecare.

Introducere în Lorin Fortuna lore
Lorin Fortuna îi împarte pe cei 8 miliarde de pământeni (mai puțini la momentul declaraților acestuia) în mai multe civilizații virtuale, printre care: șerpiliană, viperiană, balauriană, dragoniană, peștiliană, delfiniană, acviliană, grifoniană și goriliană (în realitate civilizațile sunt mult mai variate, ramificate și complexe – însă momentan vom păstra lucrurile simple pentru că probabil nimeni înafara de Fortuna nu le cunoaște în întregime). Revoluționarul se identifică cu civilizația virtuală goriliană.
În cazul în care credeți că Lorin Fortuna era singurul lunatic, veți fi surprinși că acesta a fost fondatorul a două mișcări ezoterice: Mișcarea Misiunea Astrală ,,România’’ și Mișcarea Sarmizegetusa din care făceau parte mai mulți oameni cu aceleași credințe, care îi șocau pe românii de la acea vreme cu ideile lor ezoterice.
Mai țineți minte presupusa apocalipsă din 2012? Ei bine, Lorin Fortuna era de acord cu teoria, însă acesta credea că nu toată umanitatea va muri, ci că civilizația goriliană (din care susținea că face parte) va supraviețui. Aceștia urmau să fie transferați pe o nouă planetă, deoarece Terra ar fi trebuit să iasă de pe orbită, să ardă și să se transforme într-o stea, numită Steaua Pitică Albă.
Super banc: Știți ce au în comun profele de română și Lorin Fortuna? Obsesia pentru Mihai Eminescu. Lorin Fortuna îl ridica pe Eminescu la nivel de zeu, mai exact Dumnezeul Tutelar Civilzațional al Civilizației Goriliene, care a părăsit Terra cu o navă spațială pentru a-și putea ocupa funcția de zeu.
Chiar dacă am spus că nu ne vom axa prea mult pe politică, este de menționat că Lorin Fortuna avea o problemă cu Traian Băsescu. Acesta susținea că la alegerile prezidențiale 2009, Băsescu a fost susținut de către civilizația iguaniferă violet, fără de care nu ar fi devenit președinte. De unde cunoaște aceste informații? I-au fost transmise telepatic, bineînțeles, de către ierarhiile superioare ale civilizației goriliene. Acesta îl blestemă în direct pe Traian Băsescu la emisiunea Deșteptarea României de la Baricada TV, unde Fortuna era invitat săptămânal. Acesta declară: ,,Sunt Lorin Ioan Fortuna, combatant ezoteric de elită, având rangul ezoteric și distincțile ezoterice care mi-au fost conferite complet și corect definite din punct de vedere ezoteric, blestem ezoteric pe persoana Traian Băsescu cu blestemul ezoteric de nivelul cel mai mare la care îmi dau acces rangul și distincțile ezoterice care mi-au fost oferite, fără sfârșit temporal, în mod direct pentru tot răul existențial pe care l-a făcut poporului român ca ființă colectivă populațională, precum și actualei populații a României tot ca ființă colectivă populațională, precum și României ca ființă colectivă societală de tip stat. Asta este o formulare care se utilizează în acest sens (…) a fost doar un exemplu cum se poate face, în același timp vreau să vă spun că am pronunțat în acest moment acest blestem.’’ În concluzie, dacă vreți vreodată să aruncați un blestem ezoteric asupra cuiva, Lorin Fortuna v-a dat șablon în direct la TV; trebuie să modificați doar numele.

Momente marcante ale lui Lorin Fortuna la televiziunea românească
Lorin Fortuna afirmă într-un episod al emisiunii Deșteptarea României că persoanele cu creastă (mohawk) demostrează că fac parte din civilizația vitruală iguaniferă. Asta ne face să ne întrebăm ce alte freze mai dau în vileag civilizația din care facem parte. Eu personal cred că oamenii cu mullet fac parte din civilizația balauriană, cei chei din cea șerpiliană, iar cei cu început de chelie, bineînțeles din civilizația virtuală goriliană. În același episod, acesta menționează că realitatea virtuală permite mutarea dintr-o civilizație în alta. Astfel, dacă nu vă plac rezultatele quiz-ului de la finalul acestui articol, vă puteți transfera într-o altă civilizație virtuală.

Pe lângă emisiunea Deșteptarea României de la postul Baricada TV, Lorin Fortuna făcea și exorcizări și era chemat pe la diverse alte televiziuni, în special OTV, programul TV a lui Dan Diaconescu. Există multe extracte din emisiunile cu Lorin Fortuna (chiar și episoade întregi) pe YouTube, și dacă vă place lore-ul lui Fortuna sunt o adevărată mină de aur.

QUIZ! Din ce civilizație virtuală faci parte?
În acest quiz ne propunem să abordăm doar civilizațile virtuale peștiliană, balauriliană, acviliană și goriliană, neavând cunoștințele ezoterice ale maestrului nostru ezoteric. Din nou, dacă nu vă place civilizația din care faceți parte, realitatea virtuală vă permite să o schimbați. E ca și cum primești bon de cadou la un cadou de ziua ta. Fără alte adăugiri, să înceapă quiz-ul!

 1. Ce îți place să faci în timpul liber?
  a. Să înoți în Lacul Cocioc – 0 puncte
  b. Să numeri copacii în pădure – 1 punct
  c. Să cânți la instrumente făcute din legume – 2 puncte
  d. Să aluneci pe coji de banană – 3 puncte
 2. Ce mănânci la micul dejun?
  a. Pastile – 0 puncte
  b. Cărbuni – 1 puncte
  c. Semințe ca băjeții – 2 puncte
  d. Cereale fără lapte – 3 puncte
 3. Dacă ar fi să pleci în vacanță, ce destinație ai alege?
  a. Nampula, Mozambic – 0 puncte
  b. Makak, Camerun – 1 punct
  c. Osuji, Jponia –2 puncte
  d. Pulikkal, India – 3 puncte
 4. Ce piesă ai prefera să ți se pună la înmormântare?
  a. Loredana – Apa – 0 puncte
  b. Ghiță Munteanu – Am suflet de vrăjitor – 1 punct
  c. Fuego – Sărut femeie, mâna ta – 2 puncte
  d. Nicu de la Căzănești – Melodie pe 2 voci
 5. De ce ți-ai pierde cetățenia română?
  a. Te-ai ploit în Pitești – 0 puncte
  b. Ai mâncat mici fără muștar – 1 punct
  c. Nu te deranjează curentul – 2 puncte
  d. Nu ai covor pe perete – 3 puncte

Acum adună toate punctele și interpretează-ți rezultatele:
• 0-3 puncte – faci parte din civilizația peștiliană. Îți place să intri pe sub pielea oamenilor, ești sociabil și ușor de plăcut.
• 4-7 puncte – faci parte din civilizația balauriliană. Ești chainsmoker și micul tău de jun e țigări cu cafea. Urăști oamenii care vapează
• 9-11 puncte – faci parte din civilizația acviliană. Îți place muzica tare și să spargi semințe cu băieții în spatele blocului.
• 12-15 puncte – faci parte din civilizația goriliană. Felicitări! Faci parte din aceași civilizație cu Lorin Fortuna și totodată civilizația care va supraviețui apocalipsei!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.