HomeAcademia TrepanatsiiSingularitate: Algoritmul Netflix a creat un stand-up amuzant cu Bobonete

Singularitate: Algoritmul Netflix a creat un stand-up amuzant cu Bobonete

Într-un efort de a se adapta la piața kapitali$$$mului târziu, gigantul din industria serviciilor de streaming a confirmat că va lansa un stand-up special cu Bobonete, creat de un altgoritm care functioneză pe principiul de self-learning.

„Algoritmul nostru a adus mereu utilizatorilor noștri cel mai captivant conținut posibil, și suntem entuziasmați să anunțăm lansarea celei mai recente producții – Mihai Bobonete: Am băut borhot cu socră-miu !”, a spus Mihai Tita, CEO-ul Netflix România.

Acesta speră că modul de a aborda căsnicia, indivizx de la corporatsie, UNATC-ul, durerile hepatice sau Las Fierbinți vor ține utilizatorii lipiți de ecrane.

„Cu ajutorul datelor legate de utilizatori pe care le avem, algoritmul nostru a ajuns în punctul în care poate crea continutul pe care îl dorește utilizatorul, fie că este vorba despre crime de război în Las Fierbinți sau personaje LGBTQ+ în La Bloc. Această tehnologie ne-a dovedit că utilizatorii noștri nu vor putea fi mulțumiți de altceva în afară de un stand-up de o oră în care Bobonete povestește despre cioata regală din noaptea nunții și evaziunea fiscală la birtul din satul Fierbinți”, spune Tita.

Se lucrează intens și la o serie de documentare formată din șase episoade despre lansarea proiectului BAOBA, un proiect demarat de Florin Cîțu, în încercarea de a aduce etnobotanicele, șobolanul, șoricioaica de Arad și boabele în legalitate.

_________________

Acest articol a fost scris de autorx în cadrul Academiei Trepanatsii, un atelier de scriere trepanată pe termen lung organizat de redacția Dezarticulat pe discord. Ne dorim să antrenăm și să cultivăm voci noi în arta burghiului critic, a reportajelor angajate social și a investigațiilor ocultise în meandrele capitalismului târziu. Din economiile redacției și din patreon, plătim cursanții care își dezvoltă abilitățile jurnalistice în cadrul Academiei. Dacă vrei să le susții activitatea și creșterea, cumpără un abonament Trepanatsii pe patreon:  https://www.patreon.com/dezarticulat666

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.