HomeAcademia TrepanatsiiSingularitate: Algoritmul Netflix a creat un stand-up amuzant cu Bobonete

Singularitate: Algoritmul Netflix a creat un stand-up amuzant cu Bobonete

Într-un efort de a se adapta la piața kapitali$$$mului târziu, gigantul din industria serviciilor de streaming a confirmat că va lansa un stand-up special cu Bobonete, creat de un altgoritm care functioneză pe principiul de self-learning.

„Algoritmul nostru a adus mereu utilizatorilor noștri cel mai captivant conținut posibil, și suntem entuziasmați să anunțăm lansarea celei mai recente producții – Mihai Bobonete: Am băut borhot cu socră-miu !”, a spus Mihai Tita, CEO-ul Netflix România.

Acesta speră că modul de a aborda căsnicia, indivizx de la corporatsie, UNATC-ul, durerile hepatice sau Las Fierbinți vor ține utilizatorii lipiți de ecrane.

„Cu ajutorul datelor legate de utilizatori pe care le avem, algoritmul nostru a ajuns în punctul în care poate crea continutul pe care îl dorește utilizatorul, fie că este vorba despre crime de război în Las Fierbinți sau personaje LGBTQ+ în La Bloc. Această tehnologie ne-a dovedit că utilizatorii noștri nu vor putea fi mulțumiți de altceva în afară de un stand-up de o oră în care Bobonete povestește despre cioata regală din noaptea nunții și evaziunea fiscală la birtul din satul Fierbinți”, spune Tita.

Se lucrează intens și la o serie de documentare formată din șase episoade despre lansarea proiectului BAOBA, un proiect demarat de Florin Cîțu, în încercarea de a aduce etnobotanicele, șobolanul, șoricioaica de Arad și boabele în legalitate.

_________________

Acest articol a fost scris de autorx în cadrul Academiei Trepanatsii, un atelier de scriere trepanată pe termen lung organizat de redacția Dezarticulat pe discord. Ne dorim să antrenăm și să cultivăm voci noi în arta burghiului critic, a reportajelor angajate social și a investigațiilor ocultise în meandrele capitalismului târziu. Din economiile redacției și din patreon, plătim cursanții care își dezvoltă abilitățile jurnalistice în cadrul Academiei. Dacă vrei să le susții activitatea și creșterea, cumpără un abonament Trepanatsii pe patreon:  https://www.patreon.com/dezarticulat666

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.