Homeinvestigatsii OcultisteUSR-PLUS a schimbat pozele conturilor de “adolescente frumoase” cu animăluțe drăguțe și...

USR-PLUS a schimbat pozele conturilor de “adolescente frumoase” cu animăluțe drăguțe și flori

Ieri vă povesteam cum postarea deputatului userist Alin Apostol în care se războiește cu metrorex-ul folosindu-se de clasicele colaje cu PSD ilustrat ca forțele întunericului din Star Wars a fost share-uită programatic de tot felul de conturi false cu poze stock de “școlărițe frumoase” de pe google. De ce să mințim, încă nu am aflat dacă e un lup singuratic din partid, susținător care și-a pus pălăria neagră de marketing social media, brainstorming făcut de mințile luminate din partid sau dacă e vorba de troli ruși.  Avem, însă, informații noi pe subiect, voi decideți ce să faceți cu ele.

Reputația USR-PLUS de a fi un partid apropiat de oamenii de rând ai internetului, care răspunde și interacționează cu tine în comentarii, este se pare binemeritată. Astfel, la nici măcar 24 ore de la publicarea articolului nostru precedent care ilustra cum un deputat USR-PLUS este ajutat să își distribuie mesajele electorale pe grupuri online de către o rețea de profile false care foloseau poze cu fete tinere, profilele false au răspuns schimbându-și pozele de profil cu animăluțe drăguțe și flori.

Tentacle porn?

Mai mult, pozele de profil sunt actualizate ieri la aproximativ aceeași oră.

uwu

Noi sperăm că, la următoarea bătălie cu caracatițele pesediste vor apărea și conturi de weebs, anime e-girls și, de ce nu, furries care să share-uiască la indigo postările vectorilor din partid.

Toata lumea iubeste ursii panda.
awwww

Pentru asemenea responsivitate la condițiile pieței de capital social, redacția consideră că respectivele profile merită să fie înscrise în partid poate chiar să le fie oferite funcții de conducere, pentru a îmbunătăți comunicarea partidului cu cetățeanul de rând.

P.S: VA URMA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.