Homeinvestigatsii OcultisteUSR-PLUS folosește “fete frumoase de 14 ani” pentru postăcit grupuri facebook

USR-PLUS folosește “fete frumoase de 14 ani” pentru postăcit grupuri facebook

Ca orice partid votat cu sârg de oameni care se consideră de stânga, USR-PLUS și-a găsit recent în sindicatele românești un nou filon de pesedeolit, acel minereu magic care le alimentează mașinăria de partid și fără de care ar rămâne în pană electorală. Nimic ieșit din comun aici, și nimic ieșit din comun nici în faptul că unul dintre membri de partid, Alin Apostol, a hotărât să promoveze acest mesaj de stânga corectă ca orice normălău la costum care vrea în politică, adică folosind un colaj inspirat din Star Wars. 

Totul pare să fie același terci neoliberal cu care ne-a obișnuit mainstreamul oamenilor frumoși de pe rețele, până te uiți mai atent la cele 450 shares ale postării, unde găsim mai multe profile de fete tinere care spamează programatic pe diverse grupuri destul de diverse ideologic. 

La o scrolare rapidă am găsit vreo 4-5 astfel de profile fake, cărora dacă le iei pozele de profil și le bagi într-un reverse image search, obții fraze de căutare tip “beautiful russian school girls” sau “fete frumoase 14 ani”. Par să fi fost create în jurul datei de 11 ianuarie, când toate aceste fete și-au schimbat cover photo-ul cu peisaje la fel de anoste ca politicienii USR-PLUS și, desigur, fiind vorba de fete frumoase conturile au ajuns rapid la liste de mii de hăndrălăi locali și internaționali care au umplut comentariile cu stickere cu pupici, inimioare și flori. 

Fiind vorba de cel mai progresist partid din țară, evident că cotele de gen au fost respectate și s-a făcut și acest cont de băiat care lucrează la HaHaHa Production, e mare fan Ronaldo și postează exclusiv propagandă USR-PLUS. 

Ce putem să zicem? Ne bucurăm că partidul ITiștilor începe să își pună în valoare cunoștințele tehnice pentru a propovădui Dulcele Cuvânt Neoliberal către marile mase needucate care își fac veacul în junglele care sunt grupurile mari de Facebook. Sperăm că asta va duce la înfăptuirea marelui progres, la arderea ultimului gram de pesedeolit și tranziția completă la resurse electorale regenerabile, precum interesele marilor afaceri și trickle-down economics.

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.