HomeFaptele shi LogicaTUTORIAL: Cum să găsești filmul cu Zelenski pe Netflix

TUTORIAL: Cum să găsești filmul cu Zelenski pe Netflix

Pentru că multe persoane ne-au răspuns la articolul de recenzie al serialului cu Zelensky că nu reușesc să găsească serialul pe Netflix, redacția a luat decizia de a publica acest scurt îndrumar.

Pasul 1: Intră pe Netflix

Dacă nu știi să faci asta, nu te putem ajuta.

Pasul 2: Apasă pe lupa aia mică din colț

Pasul 3:

Dă clic pe lupă și scrie “sluga naroda” cu litere mici, mari, cum vrei tu, nu contează. Ar trebui să îți apară primul rezultat, scrie “SERVANT OF THE PEOPLE” pe el și e fața lui Zelenski confuz. Dă clic pe el, pe Zelenski.

Pasul 4: Dă clic pe play.

Gata, acum te uiți la el. Se vede? Să ne zici dacă se vede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.