HomeFaptele shi LogicaNicușor, clipește dacă ești ținut ostatic!

Nicușor, clipește dacă ești ținut ostatic!

Marșul Pride din 2021 nu a primit aprobare din partea Primăriei Capitalei deoarece se suprapunea cu experimentul gelato-social al lui Desmond Neocloșcă, expert în cutremure, pe Calea Victoriei. De asemenea, Primăria a ținut să specifice în același anunț că marșul fascist de la Noua Dreaptă e perfect legal. 

Anunțul a dus la indignarea tuturor oamenilor frumoși care l-au votat pe Nicușor și sperau să nu vor fi nevoiți să meargă prea mult până la o gelaterie corectă cu lapte de capră după ce își iau ștampila de participare “Curcubeu” pe Via Țară-ca-afară, înainte să se ducă la un stand-up homofob. Acțiunea sincron a acestora de a bate cu piciorul în podea ca un copil care nu și-a primit înghețata a fost suficient de puternică încât să îi trezească pe oamenii-cârtiță, și ei votanți Nicușor Dan, din lâncezeala lor subterană. 

După ce au mirosit știrea – oamenii-cârtiță au dificultăți cu cititul – aceștia i-au urat tradiționalul “Clipește de două ori dacă te-au luat ostatic oamenii răi, Nicușor!” primarului care până la ora publicării nu a dat nicio declarație despre problemă.

Deși urarea poate părea una de circumspecție și îngrijorare pentru o persoană nefamiliarizată cu cultura oamenilor-cârtiță, ea este în fapt o declarație de suport necondiționat pentru Nicușor. Cheia descifrării este miopia înnăscută a oamenilor-cârtiță, care nu ar putea vedea un homofob nici dacă acesta ar scrie negru pe alb că își dă demisia din organizația pentru care și-a dat aproape un deceniu de viață dacă aceasta se poziționează pro-LGBT. 

Astfel, în societatea oamenilor-cârtiță relațiile sociale sunt bazate exclusiv pe miros. Prietenia acestora cu Nicușor a început de pe vremea protestelor, când i-au mirosit bășinile acestuia, iar el le-a mirosit bășinile lor, înfăptuind astfel ritualul tradițional de întovărășire subterană, o legătură mai puternică decât o șină de tramvai din București. 

Desmond Neocloșcă și-a cerut scuze pentru deranj în numele Nicușoratului, și le-a promis că își va folosi expertiza seismică pentru a consolida podelele gelateriilor din București, astfel încât valurile de indignare să nu mai ajungă la locuințele subterane din zona de centru-stânga și centru-dreapta. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.