HomeFaptele shi LogicaNicușor, clipește dacă ești ținut ostatic!

Nicușor, clipește dacă ești ținut ostatic!

Marșul Pride din 2021 nu a primit aprobare din partea Primăriei Capitalei deoarece se suprapunea cu experimentul gelato-social al lui Desmond Neocloșcă, expert în cutremure, pe Calea Victoriei. De asemenea, Primăria a ținut să specifice în același anunț că marșul fascist de la Noua Dreaptă e perfect legal. 

Anunțul a dus la indignarea tuturor oamenilor frumoși care l-au votat pe Nicușor și sperau să nu vor fi nevoiți să meargă prea mult până la o gelaterie corectă cu lapte de capră după ce își iau ștampila de participare “Curcubeu” pe Via Țară-ca-afară, înainte să se ducă la un stand-up homofob. Acțiunea sincron a acestora de a bate cu piciorul în podea ca un copil care nu și-a primit înghețata a fost suficient de puternică încât să îi trezească pe oamenii-cârtiță, și ei votanți Nicușor Dan, din lâncezeala lor subterană. 

După ce au mirosit știrea – oamenii-cârtiță au dificultăți cu cititul – aceștia i-au urat tradiționalul “Clipește de două ori dacă te-au luat ostatic oamenii răi, Nicușor!” primarului care până la ora publicării nu a dat nicio declarație despre problemă.

Deși urarea poate părea una de circumspecție și îngrijorare pentru o persoană nefamiliarizată cu cultura oamenilor-cârtiță, ea este în fapt o declarație de suport necondiționat pentru Nicușor. Cheia descifrării este miopia înnăscută a oamenilor-cârtiță, care nu ar putea vedea un homofob nici dacă acesta ar scrie negru pe alb că își dă demisia din organizația pentru care și-a dat aproape un deceniu de viață dacă aceasta se poziționează pro-LGBT. 

Astfel, în societatea oamenilor-cârtiță relațiile sociale sunt bazate exclusiv pe miros. Prietenia acestora cu Nicușor a început de pe vremea protestelor, când i-au mirosit bășinile acestuia, iar el le-a mirosit bășinile lor, înfăptuind astfel ritualul tradițional de întovărășire subterană, o legătură mai puternică decât o șină de tramvai din București. 

Desmond Neocloșcă și-a cerut scuze pentru deranj în numele Nicușoratului, și le-a promis că își va folosi expertiza seismică pentru a consolida podelele gelateriilor din București, astfel încât valurile de indignare să nu mai ajungă la locuințele subterane din zona de centru-stânga și centru-dreapta. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.