HomeFaptele shi LogicaNicușor, clipește dacă ești ținut ostatic!

Nicușor, clipește dacă ești ținut ostatic!

Marșul Pride din 2021 nu a primit aprobare din partea Primăriei Capitalei deoarece se suprapunea cu experimentul gelato-social al lui Desmond Neocloșcă, expert în cutremure, pe Calea Victoriei. De asemenea, Primăria a ținut să specifice în același anunț că marșul fascist de la Noua Dreaptă e perfect legal. 

Anunțul a dus la indignarea tuturor oamenilor frumoși care l-au votat pe Nicușor și sperau să nu vor fi nevoiți să meargă prea mult până la o gelaterie corectă cu lapte de capră după ce își iau ștampila de participare “Curcubeu” pe Via Țară-ca-afară, înainte să se ducă la un stand-up homofob. Acțiunea sincron a acestora de a bate cu piciorul în podea ca un copil care nu și-a primit înghețata a fost suficient de puternică încât să îi trezească pe oamenii-cârtiță, și ei votanți Nicușor Dan, din lâncezeala lor subterană. 

După ce au mirosit știrea – oamenii-cârtiță au dificultăți cu cititul – aceștia i-au urat tradiționalul “Clipește de două ori dacă te-au luat ostatic oamenii răi, Nicușor!” primarului care până la ora publicării nu a dat nicio declarație despre problemă.

Deși urarea poate părea una de circumspecție și îngrijorare pentru o persoană nefamiliarizată cu cultura oamenilor-cârtiță, ea este în fapt o declarație de suport necondiționat pentru Nicușor. Cheia descifrării este miopia înnăscută a oamenilor-cârtiță, care nu ar putea vedea un homofob nici dacă acesta ar scrie negru pe alb că își dă demisia din organizația pentru care și-a dat aproape un deceniu de viață dacă aceasta se poziționează pro-LGBT. 

Astfel, în societatea oamenilor-cârtiță relațiile sociale sunt bazate exclusiv pe miros. Prietenia acestora cu Nicușor a început de pe vremea protestelor, când i-au mirosit bășinile acestuia, iar el le-a mirosit bășinile lor, înfăptuind astfel ritualul tradițional de întovărășire subterană, o legătură mai puternică decât o șină de tramvai din București. 

Desmond Neocloșcă și-a cerut scuze pentru deranj în numele Nicușoratului, și le-a promis că își va folosi expertiza seismică pentru a consolida podelele gelateriilor din București, astfel încât valurile de indignare să nu mai ajungă la locuințele subterane din zona de centru-stânga și centru-dreapta. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare