Hometrepanoia3 motive să te duci la vot dacă nu vrei să vin...

3 motive să te duci la vot dacă nu vrei să vin pe la tine cu niște băieți și să te facem știrb

Pe 27 septembrie o să fie votul pentru locale și vrem să dăm jos #ciumaroșie așa că trebuie să ne mobilizăm cu toții exemplar ca să nu mai ia duamna tzoapă un mandat la PMB și nu mai zic de ceilalți primari din toată țara.

Doar un bucureștean din trei a fost la localele din 2016. Atunci s-a înregistrat cea mai mică prezență din istoria alegerilor pentru primăria București. Gabriela Firea a devenit primar cu jumătate din numărul de voturi pe care le-a primit predecesorul său. Adică, dacă te gândești la trei dintre cunoscuții tăi, cel mai probabil la doi le e cald cu dinții în gură și au stat acasă în ziua votului. 

Dacă cumva și tu te gândești să nu te prezinți să îți faci datoria cetățenească, iată mai jos câteva motive bune ca să ieși la vot și să nu trebuiască să îți fac o vizită în noaptea lui 28 septembrie cu câțiva tovarăși să îți ajustăm fizionomia ca să vadă toată lumea că faci jocul PSD #ingloriousbasterds:

  1. Dacă ieși la vot o să te întâlnești cu toți tovarășii mei la secție

Știi bine că stăm toți pe felioasă de dimineață până noaptea în curtea școlii de la tine din cartier ca să numărăm câtă lume vine. Dacă vii la vot o să ai ocazia să stai la harneală cu noi la o sticlă de pop cola cât bapăm și mințim babele care vin că se votează săptămâna cealaltă.

  1. Îți dăm noi acțibildu în curte când ieși de pe secție

Din nefericire statul nu mai dă acțibild care să demonstreze că ai botat, dar am făcut noi câteva la un print shop marfă de pe Lipscani și o să le distribuim în curtea secției de votare de lângă tine, ca să ai dovadă și să poți să intri la partyul pe care îl dau io cu 2 tovarăși în subsolul unde era mai demult vechiul Expirat înainte să se mute la curte și unde nu se poate intra decât dacă ai acțibild pe buletin.

  1. Am un tovarăș pe nume Tibi care e mai nebun așa și nu halește oamenii care nu-și fac datoria cetățenească de a merge la vot

E mai dement el de fel, dacă știi ce zic, e băiat bun da se pierde cu firea (huehuehue) și cam sare la scandal dacă aude de d-astea deci eu zic că mai bine mergi la sigur că nu știi niciodată cum dai peste el la Origo în weekend și te face afiș pentru că n-ai votat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.