HometrepanoiaCe zodie ești în funcție de pagina de meme pe care o...

Ce zodie ești în funcție de pagina de meme pe care o urmărești

Nu multă lume știe, însă cercetătorii englezi au descoperit o metodă prin care ți se poate deduce zodia urmărind comportamentul tău pe interneți. După o perioadă de aprofundare a acestei metode științifice englezești, am reușit să mapez zodiile în funcție de pagina ta de meme favorită.

Ordinea prezentării zodiilor este calendaristică și nu reprezintă vreun reper de relevanță sau importanță, toate zodiile fiind egale, în afară de gemeni, care e cea mai rea zodie. Cercetarea de mai jo se apleacă asupra primelor 6 zodii din an.

CINTARI PENTICOSTALE

No photo description available.

Felicitări, te uiți la meme pe instagram ca zoomerii, și nu pe facebook, ca bunica. Ești în mod evident Capricorn. Te crezi superior altora, tu râzi de oamenii de rând care se etalează prin comentarii pe internetul mare. Desigur că ești obsedat de locul de muncă, dar ai nevoie de o secundă de repaos în timp ce aștepți să îți vomite aparatul de cafea din bucătăria de l-a corporatsie o zeamă incertă dar semicaldă, moment în care scoți aifonul, deschizi ig-ul și scrolezi după cântari. Nu se poate spune că ai fi basic, ai totuși o cultură memistică rezonabilă, dar nu ești nici intelectualul care te crezi pentru că ai avea chipurile „un gen de umor pe care nu îl înțelege toată lumea”. Stai lin că îl înțelege.

ISTORIA ROMÂNIEI ÎN MEME

No photo description available.

Nu ești nici rasist, dar nici antirasist, deci în mod transparent ești Vărsător, și ce pagină să ți se potrivească mai bine dacă nu una tip nu-te-trigărui-fulg-de-nea-e-o-glumă-lol. Fiind nonconformist, aderi la această luptă cu sistemul PC, precum aderi și la pasiunea ta pentru istorie (discutabilă și axată exclusiv pe WWII). Deci iată-te dând like la glume cu Decebal și războaiele iugoslave fără să știi nici tu exact de ce, dar sună intelectual cât de cât. Ești pe principiul „low effort, high quality”, deci apreciezi pe deplin o poză cu CTP care are niște scris pe ea și face referire la un eveniment istoric pe care ți-l amintești vag dintr-a opta.

MEMEZ, DECI EXIST

No photo description available.

Peștii sunt sensibili și deschiși spre spiritualitate, timizi, retrași, intuitivi. Astfel fiecare share dat de Memez, deci exist la orice postare de-a lui Bogdan Botaș te unge pe sufletul tău mare și fragil, te conectezi cu energia haotică dar neagresivă care învăluie acest tip de conținut. Deși interacțiunea ta cu sfera politicului e relativ redusă (întrucât preferi lumea iluziilor și himerelor conceptuale în favoarea meandrelor concretului) nu poți să nu schițezi un zâmbet când vezi glumitse cu PSD. Dacă se întâmplă să fii un pește clujean, empatia ta e cu atât mai crescută, întrucât memuțele îți reflectă universul înconjurător, deși tu nu prea ești constrâns geografic, având o apetență pentru lumea nevăzută.

DEZARTICULAT

May be an image of text that says 'dezarticulat.'

Pionier. Primul semn al zodiacului (care nu se ia după calendarul gregorian din motive evidente). Plin de energie. Spui Berbec, spui Dezarticulat. Un naiv ar putea crede că nu te duce capul tău tare de berbec să pricepi ce se întâmplă acolo, dar asta nu e adevărat, pentru că fiind mereu gata de acțiune, ești mereu gata și să descoperi un nou stereotip de care să râzi și o nouă formă prin care te f*te sistemul. Și lucrul pentru care ești cel mai pregătit e să mergi în comentarii și să zici „nu mi se pare amuzant”, pentru că ai un filtru care se activează rar și comunici tot ce îți trece prin minte.

ASCULT MANELE LA 3 NOAPTEA

May be an image of 1 person

Elementul zodiacal cel mai statornic și mai liniștit, prieten de nădejde, purtătorul însemnului de Taur, găsește confort în familiaritate și pacea căminului. Astfel, ai găsit un mediu în care să regăsești elemente cunoscute, arhetipuri precum „viața de familie”, „viața de cartier”, „glume cu sex”, „capturi de ecran la publicații din 2014” și așa mai departe. Nu stai să chestionezi nivelul intelectual sau etic al publicațiilor la care te expui, fiind interesat în primul rând de a continua să exiști într-un spațiu sigur, în care te regăsești. Îți plac stereotipurile ca mijloc de înțelegere a lumii și ești prea obosit să te confrunți un incertitudinea ființei care ar deriva din confruntarea lor.

UTOPIA GROUP

No photo description available.

Ești Gemeni. Atât.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.