HometrepanoiaCum ar arăta zodia ta dacă ar fi ținută Bravo ai Stil

Cum ar arăta zodia ta dacă ar fi ținută Bravo ai Stil

O listă pe care nu a cerut-o absolut nimeni, dar care era necesară.

Berbec

Nativii zodiei berbec sunt impulsivi și curioși, dorind mereu să se remarce prin felul în care arată, uneori poate prea agresiv. Precum un peștișor auriu, își vor pierde interesul la fel de repede cum l-au câștigat, dar sunt totuși mereu în priză și gata să acționeze.

Taur

Visători și prinși strâns de spațiul în care locuiesc, taurul încearcă mereu să își asigure un trai confortabil. În momentul în care reușeste acest lucru, el este mulțumit cu sine și va părea cu adevărat împlinit.

Gemeni

Cu o minte ascuțită și mereu în stare de alertă, gemenii pot fi doar prinși în vreo activitate, fară să își lase un moment de liniște. O dualitate constantă, ei nu vor reuși niciodată să găsească acel echilibru care le-ar putea aduce puțin repaos.

Rac

Triștii zodiacului, nativii din zodia Rac au o fire timidă, sensibilă, și sunt predispuși către activități creative care îi țin în interiorul casei pentru foarte mult timp. Aceștia nu vor ezita niciodată să arate cât de emotivi sunt, uneori poate prea puternic.

Leu

Centrul atenției în orice spațiu în care se află, Leii vor încerca mereu să fie sufletul petrecerii. Acum, dacă este vorba de o dorință sinceră de apartenență la un grup sau un fear of missing out foarte agresiv, nu vom știi niciodată, dar până atunci ne bucurăm de energia pe care Leii o oferă celor din jur și numărăm orele până pleacă acasă.

Fecioară

Foarte analitici, ghidați de logică și fapte, Fecioarele vor vrea mereu să le arate celor din jur cât de curați și calculați sunt. Uneori poate vor să arate asta prea mult.

Balanță

Balanțele sunt prietenele tuturor, încercând să medieze orice situație în care se află. Dacă nu reușește, măcar va da impresia că a încercat, ceea ce e mai mult decât suficient.

Scorpion

Cu toate că pot părea misterioși și carismatici, Scorpionii sunt doar niște Raci edgy. De aceea, cea mai bună ținută a unui Scorpion este pijamaua.

Săgetător

Săgetătorii au o personalitate puternică și independentă, fiind persoane care știu clar mereu ceea ce vor. Chiar și atunci când trece printr-o sițuație nefericită, Săgetătorul va găsi o modalitate prin care să găsească soluția cea mai bună.

Capricorn

Practici și prinși de pământ, Capricornii vor vrea mereu să fie relaxați. De aceea, nu îi veți vedea niciodată în ținute complexe și incomode, dar s-ar putea să vă suprindă ocazional cu elemente mai puțin comune în vestimentația lor — just to spice things up.

Vărsător

Vărsătorul este plin de calități, independent și creativ. Cum inteligența sa vine și cu o doză de excentricitate, va trebui să îl accepți așa cum e. Vei vedea, pe parcursul colaborării voastre, că energia sa originală și ideile sale avansate te vor ajuta mereu.

Pești

Idealiști și sensibili, aceștia nu sunt conștienți de efectul pe care îl au asupra celor din jur. Au tendința de a romantiza situații, lucru care le afectează constant starea. Își ascund cu succes propria mândrie, dar în același timp sunt trădați de propria vulnerabilitate și naivitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.