Hometrepanoia4 haine din anii 2000 pe care un tiktoker le va purta...

4 haine din anii 2000 pe care un tiktoker le va purta mai bine ca tine

Ai simțit că ai îmbătrânit 10 ani atunci când ai auzit pentru prima dată cuvintele „flared yoga pants”? Ai râs când prietenii ți-au zis de Y2K și că vor fi la modă iar pantalonii cu turul lăsat? Fără grijă! Am pregătit deja pentru tine nasul de clown, dar și 4 haine pe care ple poți purta iar fără să te gândești că nici acum nu arată bine pe tine.

1.Treningul de catifea

Paris Hilton Reflects on Iconic Tracksuit Trend | PEOPLE.com

Inspirația: Paris Hilton circa 2005. Rezultatul? Tapițeria de pe canapeaua mov din târg pe care aproape au cumpărat-o părinții tăi până să vadă petele suspecte de pe spatele pernelor. Verifică grupurile de schimburi de pe Facebook pentru o pereche de adidași pe măsură, de preferat tot de acum 20 de ani.

2.Blugii evazați ai mamei

Blugi evazaţi, poliester reciclat • albastru prespălat • bonprix magazin

Lasă blugii suficient de strâmți cât să îți taie circulația la genunchi și încearcă o pereche de blugi evazați până în pământ pentru un look lejer și fresh, care să te facă să uiți de toate taskurile pe care le-ai lăsat pe ziua de luni. Alege să-i porți într-o zi cu ploaie torențială pentru un vibe autentic și o baltă cadou în fața ușii de la intrare.

3.Tricoul cu echipa preferată de fotbal

Tricou aniversar: Oțelul, campioana României 10 ani | SC Otelul Galati

Indiferent dacă ești prins în ultimul scandal din fotbalul mondial sau te-ai prefacut mereu că îți place mai mult basket-ul și CFR e doar o companie de transport a statului, trebuie să ai în garderobă măcar un tricou al unei echipe de fotbal. Pentru a evita situațiile neplăcute, recomandăm să pregătești în avans 5 piese preferate și să le înveți albumele în ordinea anilor apariției.

4.Blugi Trident

Le mai tineti minte? Cum arata fetele de la Trident, dupa 10 ani de la  lansare! - ADPM

Dacă îți aduci aminte de blugii ăștia, felicitări, ești deja un boomer care nu și-a pierdut încă memoria. Faptul că nimeni nu a început să-și taie blugii după comeback-ul din ultimul sezon Bravo ai Stil e un semn că putem lăsa foarfecele la sertar. Mulțumim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.