HometrepanoiaCirculara #5: Misterele Clitorisului

Circulara #5: Misterele Clitorisului

Circulara este un newsletter săptămânal editat de redacția Dezarticulat. Articolul de față reprezintă un articol comprimat al Circularei, pe care o poți citi integral aici. Nu uita să te abonezi la Circulară dacă o vrei caldă în inbox-ul tău.

Toate dumele grele de săptămâna asta  

A murit bizarul print al Silicon Valley, John McAfee, în închisoare, asasinat de o celulă KGB (credeți că URSS s-a dizolvat? sunteți copii?) pentru a nu elibera secrete crypto către guvernul american care ar împiedica planul moscovit de înființare a unui guvern socialist mondial condus de holograma lui Leon Troțki.  

După ce a elucidat misterul clitorisului pe facebook, Sorin Cucerai este chemat iar la datoria de bărbat educat să explice altor bărbați cum fac minorele copii.

Oameni pragmatici și raționali, promotori ai politicilor publice bazate pe date s-au apucat să-și recite unii altora părerea corectă despre educație sexuală pentru că au văzut la ceilalți oameni din bulă și n-au vrut să piardă vremea căutând originea discuției, riscând astfel să nu mai prindă din virtutea aia bună.  

USR s-a abținut să voteze o lege formulată aiurea despre educația sexuală și probabil de-aia vedem atâția bărbați vorbind de mame minore.  

Legături interesante: se pare că Bromania este beiazadea de Constanța, taică-su fiind fost șef la drumuri. Mai interesant pentru bulicik e că brozadeaua prinsă drogată la volan recent face parte din patronatul Mainstage, jobul real al speranței progresiste locale Marian aka Silviu Faiar.   

Octavian Berceanu, șeful gărzii de mediu, prins într-o aventură magic-realistă după ce s-a dus să investigheze un foc aprins în câmp și a descoperit niște tipe făcând un ritual de Sânziene și lună plină.

Glume, bancuri, tzaca-paca

  Am descifrat cauza incalzirii globale! Nu, nu este emisia de CO2 în atmosferă de către procesele industria complexe și risipitoare! Este cantitatea din ce în ce mai mare de păreri aprinse emise pe social media.  

Era un kilogram de năut pe linia de tren, o boabă zice uite trenul iar celelalte boabe zic…ete humus    

A fost Ziua Națională a Iei, sărbătorită printre alții și de cuplul comic Piedone & Bulai. Așa e pe la noi, de obicei avem tricouri, dar de Ziua Iei pula.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.