HometrepanoiaBREAKING: Bărbat intelectual alb postează Taraf de Haidouks de Ziua Romilor

BREAKING: Bărbat intelectual alb postează Taraf de Haidouks de Ziua Romilor

Într-un act nemaiîntâlnit de susținere pentru cauza romă, Dr. Alistar Popescu, asistent conferențiar în cadrul profesoratului de la UABC, a postat de Ziua Internațională a Romilor un mesaj pe Facebook în care își reafirmă antirasismul și încrederea în virtuțile etniei rome, însoțit în mod inedit de o piesă cunoscută a îndrăgitei trupe de succes internațional Taraf de Haidouks. 

“Asta este muzică lăutărească adevărată! Atâta pasiune și fler, chiar îți vine să zici că oamenii ăștia au ritmul în sânge.”, declară Dr. Popescu în postarea sa, care a atras un număr decent de 50 likeuri și inimioare din partea urmăritorilor săi, la rândul lor persoane albe. 

Mai mulți comentatori au simțit să contribuie cu propriile preferințe muzicale din zona romă, oferind linkuri de youtube către marile hituri lăutărești ale Romicăi Puceanu de acum jumătate de secol, respectiv mai multe fragmente muzicale din emisiunea Politică și Delicatețuri.

“Hai că mi-ați făcut poftă de un Purcari și o rață la cuptor! Of, trebuie să cobor până la băcănie acum. :))”, a comentat în thread o doamnă coordonatoare de proiecte culturale, în urma multiplelor linkuri către emisiunea în care maestrul Dinescu se îmbuibă din bucate alese împreună cu alți boieri pe un fundal sonor asigurat de diverse tarafuri angajate să creeze atmosfera d’antan.

Întrebat într-un comentariu ce părere are despre muzica lui Tzanca Uraganu, Dr. Popescu a declarat că n-a auzit, dar se va interesa de taraful acestuia. O doamnă, deținătoare a unei galerii de artă, a ținut să corecteze: “Cu siguranță e vorba de Țancă Uraganul. Suntem, totuși, în România, haideți să scriem corect românește.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.