HometrepanoiaBREAKING: Bărbat intelectual alb postează Taraf de Haidouks de Ziua Romilor

BREAKING: Bărbat intelectual alb postează Taraf de Haidouks de Ziua Romilor

Într-un act nemaiîntâlnit de susținere pentru cauza romă, Dr. Alistar Popescu, asistent conferențiar în cadrul profesoratului de la UABC, a postat de Ziua Internațională a Romilor un mesaj pe Facebook în care își reafirmă antirasismul și încrederea în virtuțile etniei rome, însoțit în mod inedit de o piesă cunoscută a îndrăgitei trupe de succes internațional Taraf de Haidouks. 

“Asta este muzică lăutărească adevărată! Atâta pasiune și fler, chiar îți vine să zici că oamenii ăștia au ritmul în sânge.”, declară Dr. Popescu în postarea sa, care a atras un număr decent de 50 likeuri și inimioare din partea urmăritorilor săi, la rândul lor persoane albe. 

Mai mulți comentatori au simțit să contribuie cu propriile preferințe muzicale din zona romă, oferind linkuri de youtube către marile hituri lăutărești ale Romicăi Puceanu de acum jumătate de secol, respectiv mai multe fragmente muzicale din emisiunea Politică și Delicatețuri.

“Hai că mi-ați făcut poftă de un Purcari și o rață la cuptor! Of, trebuie să cobor până la băcănie acum. :))”, a comentat în thread o doamnă coordonatoare de proiecte culturale, în urma multiplelor linkuri către emisiunea în care maestrul Dinescu se îmbuibă din bucate alese împreună cu alți boieri pe un fundal sonor asigurat de diverse tarafuri angajate să creeze atmosfera d’antan.

Întrebat într-un comentariu ce părere are despre muzica lui Tzanca Uraganu, Dr. Popescu a declarat că n-a auzit, dar se va interesa de taraful acestuia. O doamnă, deținătoare a unei galerii de artă, a ținut să corecteze: “Cu siguranță e vorba de Țancă Uraganul. Suntem, totuși, în România, haideți să scriem corect românește.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.