HometrepanoiaCe spun despre tine creatorii de conținut din România care se identifică...

Ce spun despre tine creatorii de conținut din România care se identifică ca băr*ați pe care îi urmărești

Acești creatori de diferite tipuri de conținut au șanse mari să fi trecut cel puțin razant prin bulicica ta. Ce spune despre tine faptul că îți place vreunul din ei? Care sunt șansele să te vaccinezi? Ce spune despre autor faptul că a ales persoane care se identifică drept b@rb@Ți? Dar despre societatea românească? C’est à vous de décider. Ordinea nu prezintă vreo încărcătură de toxicitate sau lipsa acesteia, e pur aleatorie.

1. Răzvan Exarhu

Morning Glory cu Răzvan Exarhu - YouTube

Ai între 7 și 40 de ani, lucrezi la corporatsie sau studiezi lucruri la universitate, și ești puțin problematicx. Ai fost la proteste și ești de părere că PSD e ci*ma roș*e. Nu respecți pronumele oamenilor. Nu asculți manele și o spui cu mândrie. Ai mers la vot și ți-ai convins și prietenii și rudele să o facă. Ai fost la terapeut dar te-ai oprit după vreun an. Consumi alcool cu o frecvență îngrijorătoare. Ești semn de pământ sau foc, dar pretinzi că nu știi asta și urli că nu crezi în zodii, doar în mâna invizibilă a pieței. Vrei să te vaccinezi cu prima ocazie și ai draci pe bugetari că ei se vaccinează primii.

2. Dan Alexe

Dan Alexe - Wikipedia

Ai studii pe uman și un complex de superioritate. Obișnuiai să corectezi cetățenii cu „pe care” dar te-ai lăsat de când ai înțeles că gramatica e descriptivă și nu prescriptivă. Crezi că respecți femeile dar spui des “nu ești ca alte fete”. Vrei să îți faci un tatuaj în sanscrită dar nu vrei să apropriezi nicio cultură. Îți plac călătoriile și intelectualiix în etate, dar ai relații doar cu corporatiștx centriștx. Explici etimologii cu o pasiune care îi perturbă pe prietenii tăi. Nu vor sub nicio formă să audă încă un cuvânt care provine din farsi. Vrei să te vaccinezi dar nu știi exact dacă o poți face în țara în care ești diaspora sau dacă trebuie să te întorci acasă.

3. Silviu Faiăr

Faiăr Silviu - YouTube

Ai maxim 25 de ani. Ești LGBTQ+. Presupui că toată lumea care nu e alt-right e gay. Crezi că dacă un bărbat se dă cu lac pe unghii, ăla e feminismul adevărat. Te uiți ironic la conținut problematic în timpul programului pentru a te lupta cu sistemul. Lucrezi la corporație dar contești capitalismul și știi că nu ai posibilitatea individuală de a te retrage din el, fiind nevoie de o revoluție graduală făcută din interiorul neoliberalismului cu sprijinul corporațiilor. Ți-ai petrecut revelionul în fața calculatorului, respectând regulile de distanțare socială. Îți place trapul neironic și ai citit o carte ultima dată în 2017. Ai făcut neironic testul Meyer-Briggs. Nu vrei să te vaccinezi până nu e vaccinată toată populația vulnerabilă și mai expusă decât tine, că tu poți băga wfh.

4. Tibi Codorean

Tiberiu Codorean: „Creativitatea înseamnă în primul rând disciplină”.

Ești corporatistx în Cluj sau ai studiat la Cluj. Crezi că Electric Castle e apogeul evenimentelor. Crezi că jocurile de cuvinte sunt apogeul umorului. Ești puțin rasistx dar respecți femeile. Ești hetero. Ești mai degrabă neurotipic. Aderi la majoritatea normelor de gen dar nu la toate și practici masculinitatea netoxică în mod activ, acolo unde știi cum. Condamni public comportamentele pe care le consideri problematice, dar ești cam centristx deci nu se încadrează prea multe aici. Ești „raționalx” și te mândrești cu asta. Șanse mari să ai ascendent în gemeni. Nu crezi că ai șanse la vaccin prea curând deci preferi să nu te gândești la asta.

5. Mantzy

cacat-007.jpg - Mantzy

Ești vegetarianx/veganx/raw-veganx. Ai depresie/anxietate/ambele. Crezi că monogamia e mai rea decât cov*d-19 și spui asta fiecărei persoane cu care faci cunoștință. Fumezi maria ioana dar judeci oamenii pe prafuri. Iubești animalele de companie mai mult decât oamenii și ai vrea ca toată lumea să fie așa. Ești activ anti-rasistx și îți asumi orice cauză de care te împiedici, socială, politică, economică etc. Respecți pronumele oamenilor și crezi că libertatea individuală e 1. Mai presus de orice și 2. Compatibilă cu socialismul, pe care îl dorești. Nu te vaccinezi, nu e datoria ta să dai exemplu nimănui și tu nu ai încredere în big farma.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.